Skating A 2 Z - Scoala de Patinaj

Despre noi

Asociatia Club Sportiv Skating A 2 Z este o organizatie non-profit , dedicata dezvoltarii si promovarii patinajului din România, oferind oportunitati tuturor celor intersati de acest sport. În cadrul asociatiei înfiintata în anul 2017 exista cursuri de patinaj recreational, dar si posibilitatea de a face performanta în patinajul artistic.

Dorim sa încurajam practicarea activitatiilor sportive si în special a patinajului, in rândul copiilor si al tinerilor, datorita beneficiilor pe care acest sport le are asupra sanatatii indivizilor si impactului asupra comunitatii. Ne bazam perespect reciproc, auto-disciplina, corectitudine, spiritde echipa, într-un mediu care ofera cele mai înalte standarde de leadership, profesionalism si fair-play.

Oferim cursuri de patinaj pentru fiecare, indiferent de vârsta, nivel sau talent. Printre cei care ne trec pragul sunt atât cei care pasesc pentru prima oara pe gheata cât si cei care ne reprezinta cu succes în competitiile internationale.

Skating A 2 Z are în portofoliul sau patinatorii cu cele mai bune rezultate la competitiilenationale si internationale – campioni nationali de juniori, seniori sau câstigatori European Criterium.

Antrenorii din cadrul asociatiei au experienta internationala în Europa si Orientul Mijlociu, ceea ce explica rezultatele obtinute la concursuri.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0732326333
Drumul Garii Odai, Otopeni,
Distribuie