Skating A 2 Z - Scoala de Patinaj

Cursuri patinaj copii si adulti

Cursurile de initiere au loc în fiecare sâmbata si duminica si permit copiilor si adultilor sa învete bazele patinajului în scop recreativ. Obiectivele sunt de a creste încrederea în fortele proprii înca de la primii pasi pe gheata, prin exercitii care asigura progresul, dar si de a promova beneficiile pe care patinajul le are asupra sanatatii.

Patinajul lucreaza aproape fiecare grupa musculara a corpului si este benefic pentru sistemul cardio-vascular, cel osos, îmbunatateste echilibrul, coordonarea si ajuta la pierderea sau mentinerea greutatii. În plus, este distractiv. 

Pentru a putea patina ai nevoie de o pereche buna de patine. Daca esti la început, poti închiria de la patinoar, iar pentru niveluri mai avansate poti cere sfatul unui antrenor. În afara de patine, ai nevoie de o pereche de manusi care sa-ti protejeze mâinile atunci când cazi si de îmbracaminte sport, confortabila si calduroasa. De asemenea, se recomanda purtarea castii de protectie pentru începatori.

Cursurile sunt organizate pe nivele (începatori, intermediari, avansati) si sunt sustinute de antrenori/instructori calificati, dedicati si cu experienta, dar si de catre fosti sportivi de performanta cu rezultate bune la nivel international. În cadrul cursurilor organizate de Skating A 2 Z, cursantii sunt încurajati sa îsi atinga potentialul maxim. Fiecare instructor se va ocupa de un numar de 8-10 cursanti/sedinta. Cei mai buni pot fi selectati pentru a face performanta sau a participa la diferite evenimente de patinaj (spectacole, camp-uri, concursuri etc)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0732326333
Drumul Garii Odai, Otopeni,
Distribuie