West Air Grup- Solutii de spatii destinate fumatorilor Ilfov

Cabine de fumat

Amenajarea unei zone destinata fumatului este o provocare ce necesita cunostinte temeinice legate de alegerea corecta a solutiilor de amenajare si ventilare. Fie ca vorbim despre "simple" cabine de fumat sau de o zona special amenajata, numai alegerea unui sistem de ventilatie adecvat poate asigura succesul total al proiectului. Altcumva, "inventiile", pe care le intalnim de multe ori in astfel de spatii, fac ca esecul lor sa duca la concluzia ca o zona de fumat este doar un spatiu neprimitor, in care este prezent fumul de tigara si unde miroase ingrozitor.

Poate acest lucru sta de fapt si la baza mult disputatei Legi a fumatului, care incearca sa delimiteze strict zonele de fumatori de cele de nefumatori sau chiar sa interzica total fumatul in spatiile publice.

In realitate lucrurile nu stau deloc asa. Am demonstrat in multe randuri ca se poate fuma in conditii decente intr-un spatiu, fara ca atmosfera de acolo sa devina un cosmar. Diferenta o face atat stiinta noastra, cat si disponibilitatea beneficiarului de a investi intr-un sistem functional. Atat de... simplu :)!

Ce beneficii aduce o cabina de fumat?

Dincolo de criteriul functional al unei cabine de fumat, ea are meritul de a putea fi amplasata intr-un spatiu interior, facilitand interactiunea dintre fumatori si nefumatori.

Cabinele de fumat sunt solutii all-in-one ce se potrivesc cu orice politica a companiilor in ceea ce priveste fumatul, fiind dotate cu sisteme foarte avansate de tratare a aerului. Eliminarea fumului de tigara si a mirosurilor se realizeaza in recirculare, nefiind necesara evacuarea aerului viciat. Eficienta de filtrare este extrema, mirosul si fumul de tigara neputand fi sesizate in afara cabinelor.

Standardul de siguranta la foc este de asemenea foarte ridicat, riscul de incendiu fiind inexistent datorita sistemului patentat de colectare si autostingere a mucurilor de tigara.

Consumul energetic este foarte scazut, fiind de ordinul zecilor de watti.

Ce model de cabina sa aleg?

In ceea ce priveste alegerea unei cabine de fumat, se poate opta pentru o cabina gata construita din seriile Smoke 'n Go sau pentru constructia unui smoking lounge (cabina de fumat custom), adaptat fiecarei necesitati in parte.

Departamentul nostru tehnic va poate ajuta sa gasiti solutia optima de capacitate si design. Orice cabina, atat cele standard, cat si cele custom pot fi personalizate in orice mod posibil: se pot schimba culorile panourilor exterioare, se pot concepe forme cu design futurist, se pot completa dotarile cu mobilier suplimentar sau se poate opta chiar in a configura o intreaga incapere existenta deja ca fiind un spatiu destinat fumatului.

O cabina de fumat custom Smoking Lounge se refera la proiectarea unui spatiu destinat fumatorilor, cu un design impus si realizat de catre un arhitect. In acest spatiu unic se poate aplica orice solutie de ventilatie, fie cu evacuarea fumului de tigara, fie  in recirculare, folosind o unitate centrala de tratare a aerului. 

Cabina de fumat se va mentine in depresiune, in asa fel incat la deschiderea usilor sa nu existe posibilitatea ca fumul de tigara sa paraseasca incinta. Sistemul se automatizeaza cu senzori care sa porneasca ventilatia numai la patrunderea fumatorilor in cabina custom. La parasirea cabinei Smoking Lounge de catre fumatori, sistemul de ventilatie se inchide programabil.

Pentru o camera de fumatori se poate solicita dotarea unei incaperi sau a unei zone bine delimitate cu un sistem de ventilatie destinat eliminarii fumului de tigara si, eventual, a mirosurilor. Sistemul poate fi completat cu echipamente de incalzire si / sau racire a aerului, aport de aer proaspat, ionizare, etc.

In functie de pozitionarea incaperii fata de peretii exteriori, de dimensiunea acesteia si de numarul maxim de fumatori preconizat, sistemul de ventilatie poate fi realizat atat prin evacuarea aerului viciat, cat si prin filtrare in recirculare, folosind oricare din solutiile de filtrare prezentate aici, in sensul unitatilor de purificare electrostatica (purificatoarele de aer) sau a dulapurilor de purificare.

Elementele ce pot accesoriza o cabina de fumat sau o incapere destinata fumatului pot face obiectul atat al designului interior, cat si al utilitatii si sigurantei in exploatare.

Va putem pune la dispozitie accesorii specifice cabinelor Smoke' n Go, precum:

  • o gama premium de mese si scrumiere din inox cu mecanism de etansare si autostingere a mucurilor de tigara;
  • usi glisante din sticla securizata;
  • suport lombar din lemn multistratificat;
  • suport pentru picioare;
  • display iluminat pentru reclama;
  • suport pentru pliante publicitare, etc.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740318183
Str. Maica Tereza, nr. 28, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie