West Air Grup- Solutii de spatii destinate fumatorilor Ilfov

Viruskiller

VIRUSKILLER este certificata in prezent ca cea mai revolutionara tehnologie pentru prevenirea si controlul infectiilor aeropurtate din lume, fiind recunoscut ca prima tehnologie de sterilizare a aerului capabila sa distruga incarcatura virala in proportie de 99.9999% la o singura trecere a fluxului de aer prin echipament. Aceasta caracteristica unica este atestata de numeroase certificate obtinute de producator in urma testarilor multiple ale echipamentelor, in diverse laboratoare independente.
Bazele tehnologiei VirusKiller au fost puse de INBair- Radic8, initial, o mica companie sud-coreeana, specializata in productia de echipament medical avand la baza studii de biotehnologie, microbiologie, si hidromecanica, spre sfarsitul epidemiei de SARS Cov din 2002-2004.
In urma rezultatelor testelor de laborator a tehnologiei propuse de Radic8, solutia este premiata de guvernul metropolitan din Seoul pentru inovatii in NANO si BIO tehnologii pentru asigurarea calitatii aerului, compania primind distinctia de marca “HI-Seoul Company”. Brevetul pentru Viruskiller este protejat de Oficiul Coreean de Proprietate Intelectuala.
Tehnologia Viruskiller a fost dezvoltata de un consortiu format din mai multe centre de cercetare si dezvoltare precum Universitatea Sungkyunkwan (microbiologie si chimie), Universitatea Aviatie Hankuk (hidrodinamica), Colegiul de tehnologie Ansan (inginerie mecanica) si alte 2 agentii guvernamentale. Radic8 detine aproximativ 50 de brevete pentru dezvoltarea de tehnologii originale pentru asigurarea calitatii aerului interior, majoritatea inglobate in VirusKiller, Viruskiller O2, OxigenBAR – un generator de oxygen si OZwind – un uscator de corp de uz medical.
“Intalnim foarte des, in declaratiile producatorilor de purificatoare de aer, eficiente de filtrare sau, in cazul virusurilor, rate de distrugere de 99.99%, fara sa se mentioneze nicaieri metodele de testare. In cazul agentilor patogeni si mai ales a virusurilor, consideram ca singurul mod in care poti declara o rata de distrugere corecta, este sa iti testezi echipamentul la o singura trecere a aerului prin el. Atat de simplu, dar nu asa de usor de realizat. Daca nu esti capabil sa distrugi virusul la o singura trecere prin echipamentul tau, inseamna ca ceea ce faci este sa ajuti la propagarea acestuia prin aer si sa cresti potentialul de contaminare! Este o chestiune de viata si de moarte!
Obiectivul cercetarii noastre este legat de sectorul medical de ultima generatie, unde nu exista loc de marketing înselator. Ne sustinem declaratiile cu rezultate ale testelor realizate de institutii acreditate. Am efectuat mai multe teste pe gama noastra de produse decât au efectuat vreodata orice alt produs concurent. Piata are nevoie de mai mult de o cutie cu ventilator si filtre. Are nevoie de tehnologie de ultima ora. Tehnologia noastra a fost testata stiintific împotriva coronavirusului, virusului gripal, adenovirusului si poliovirusului. Rezultatele arata o rata de ucidere de 99,9999% într-un singura trecere a aerului prin echipament.” – declara Kenn Lee, CEO si fondator al grupului INBair- Radic8.
 
Echipamentele sunt instalate in peste 80% din unitatile spitalicesti din Coreea de sud, capacitatea de productie fiind efectiv depasita in aceasta perioada, datorita cererilor foarte mari din intreaga lume.
 
West Air Grup este importatorul autorizat pentru Viruskiller in Romania. 
Suntem bucurosi ca am reusit sa identificam acest echipament de exceptie, motiv pentru care i-am dedicat un website dedicat.
Mai multe detalii puteti gasi aici:
www.viruskiller.ro
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740318183
Str. Maica Tereza, nr. 28, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie