Ssm Chemicals Lab - Servicii DDD Bucuresti

Dezinsectie

Dezinsectia este procesul de eliminare a insectelor/artropodelelor daunatoare si de prevenire a înmultirii acestora. Este de asemenea o metoda de combatere si prevenire a bolilor care pot fi transmise de aceastea.
Dezinsectia este de 2 tipuri:
Dezinsectie profilactica
Dezinsectie de combatere

Dezinsectia preventiva (profilactica) este obligatorie pentru toate persoanele juridice in conformitate cu prevederile Legii nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica. Acest proces împiedica înmultirea si raspândirea daunatorilor si se executa lunar în industria alimentara, în sistemul sanitar (spitale, policlinici) si cel de învatamânt (scoli, gradinite) si trimestrial în restul unitatilor. Procesul de dezinsectie se repeta dupa perioada de eclozare, de 14-21 de zile.

Dezinfectia de combatere are scopul de a elimina insectele si focarele de insecte. Aceasta din urma are caracter ocazional.

Dezinsectia se poate realiza prin: capcane cu adeziv, lampi UV cu adeziv si incinerare, acestea fiind metode ecologice, fara sa afecteze mediul, sau prin insecticide de ingestie sau contact cu produse avizate pentru profilaxia sanitar-umana.

Insecticidele folosite sunt cuprinse în lista „Produse pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umana”. Acestea au instructiuni de utilizare si fise de securitate.

Insecticidele se prezinta sub diferite forme: solutii concentrate, geluri, emulsii etc. si se folosesc fie diluate, fie ca atare în functie de daunator.

Folosim produse furnizate de Pest Expert importate din Spania, Germania, Italia, China si Taiwan.
Substantele se aplica prin nebulizare, stropire, aerosoli calzi sau fum in functie de spatiu/daunatorii prezenti. La exterior folosim atomizoare portabile.
Pentru a avea rezultate optime aplicam substantele respectand timpul de expunere conform indicatiilor de la producator.

Folosim numai substante avizate de Ministerul Sanatatii!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0739824612
Bd.Marasesti, nr. 111, Sector 4,
Distribuie