Ssm Chemicals Lab - Servicii DDD Bucuresti

Deratizarea

Deratizarea este procesul de eliminare a rozatoarelor: soareci, sobolani si alti daunatori care sunt purtatori de boli si infectii si provoaca pagube materiale.
Deratizarea poate fi de 2 tipuri:
  preventiva
  de combatere

Deratizarea preventiva este obligatorie pentru toate persoanele juridice in conformitate cu prevederile Legii nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, este executata trimestrial în spatiile sanitare, de învatamânt, alimentatie, si semestrial în alte spatii comerciale. 

Deratizarea de combatere se realizeaza prin eliminarea tuturor surselor de hrana pentru rozatoare, astuparea crapaturilor si a gaurilor prin care se pot strecura si limitarea locurilor unde se pot adaposti, este recomandata persoanelor juridice si persoanelor fizice in aceeasi masura. Bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichineloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli, la fel de grave, sunt transmise de sobolani si soareci.

Deratizarea se poate realiza atât prin 2 metode:
Mecanice: capcane
Chimice: solutii si tratamente toxice.

Metodele de deratizare chimice sunt mult mai eficiente decât metodele mecanice pentru ca au o raza de actiune mai mare, actioneaza lent si sigur astfel încât sa afecteze toti daunatori din spatiul unde se efectueaza activitatea de deratizare.

Folosim produse furnizate de Pest Expert importate din Spania, Germania, Italia, China si Taiwan.
Substantele se aplica prin nebulizare, stropire, aerosoli calzi sau fum in functie de spatiu/daunatorii prezenti. La exterior folosim atomizoare portabile.
Pentru a avea rezultate optime aplicam substantele respectand timpul de expunere conform indicatiilor de la producator.

Folosim numai substante avizate de Ministerul Sanatatii!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0739824612
Bd.Marasesti, nr. 111, Sector 4,
Distribuie