SSM Business Expert - Servicii de Protectia Muncii si siguranta la incendii Bucuresti

Autorizatia de functionare din punct de vedere SSM

Autorizatia de functionare
 
Pentru autorizarea functionarii trebuie întocmit un dosar cu documentatia obligatorie de securitate si sanatate în munca (S.S.M).
Noi întocmim dosarulul necesar pentru obtinerea autorizatiei de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca (S.S.M).

În calitate de angajator, aveti obligatia legala ca, înainte de începerea oricarei activitati, sa obtineti autorizatia de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca. Aceasta obligatie este valabila indiferent de locul unde se desfasoara activitatea: la sediul social, la unul dintre sediile secundare sau în afara acestora.
 
SERVICIILE NOASTRE
 
Servicii pentru autorizatia de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca
 
Pentru a va pastra autorizatia de functionare si, deci, pentru a va putea desfasura activitatea, trebuie sa cunoasteti si sa respectati prevederile legale în domeniul securitatii si sanatatii în munca. În caz contrar, cu ocazia controalelor pe linie de securitate si sanatate în munca, inspectorii de munca va pot sista activitatea si pot propune Inspectoratului Teritorial de Munca sa mentioneze acest lucru în certificatul constatator.

Galerie foto
  • ...