Startonight Chemie, Bucuresti - Tablouri si tapet cu proprietatea de a lumina in intuneric

Tablou Multicanvas Retro Vintage

Set Tablou Fortareata zburatoare, 7 piese, luminos in intuneric, 100 x 240 cm (1 piesa 40 x 100 cm, 2 piese 35 x 90 cm, 2 piese 30 x 60 cm, 2 piese 30 x 40 cm)

  • Tablou imprimat pe panza intins si inramat
  • Imprimare de inalta rezolutie
  • Tehnologie iluminare Dual-View
  • Iluminarea dureaza pina la 8 ore
  • Utilizare in interior / exterior

Cadoul ideal pentru orice ocazie! Arta decorativa pentru locuinta dumneavoastra, realizata in Transilvania.

CADOU garantat pentru orice comanda! 

LUMINEAZA pana la 8 ore in intuneric. Proprietati luminoase garantate pentru cicluri de incarcare nelimitate. Cumparati cu incredere! Produs verificat de catre un institut german independent de testare: la Startoshop cumparati cu garantia calitatii. 

100% CALITATE SUPERIOARA. Tablourile multicanvas sunt imprimate pe panza, cu tehnologie de imprimare de ultima ora, cu maxima rezolutie si intinse pe rame din lemn natural. Gata de atarnat pe perete. De la mici la mari, avem o varietate de peste 5.000 de modele pentru camere de adolescenti, de copii, pentru fete sau baieti, care acopera toate temele: abstract, plaja, alb-negru, flori, peisaje, motivationale, retro, moderne si contemporane. 

VERSATILITATE INTERIOR/EXTERIOR - Rezistente la intemperii, tehnologiile eco-light si dual view se comporta eficient si atunci cand decoreaza o terasa inchisa sau o zona de trecere acoperita. Adaugati mai multa gratie decorului si stilului din curtea dumneavoastra!

Galerie foto
  • ...