Startonight Chemie, Bucuresti - Tablouri si tapet cu proprietatea de a lumina in intuneric

Fototapet Corabii, Aivazovsky, luminos

Fototapet Corabii, Aivazovsky, luminos in intuneric, 3.66 x 2.56 m

TAPETUL LUMINOS STARTONIGHT este special conceput pentru a lumina pana la 8 ore in intuneric. In prezenta oricarei surse de lumina, in doar 30 minute acest tapet uimitor este complet incarcat cu energie luminoasa. Cand luminile sunt stinse sau atunci cand se lasa noaptea, noul tapet va emite o lumina stralucitoare, calda si discreta care arata absolut uimitor! Retineti, de asemenea, ca proprietatile sale luminoase sunt garantate pentru un numar nelimitat de cicluri de incarcare.

DECORATI PERETII CU STIL: Fototapetul este un accesoriu elegant pentru orice casa. Aplicati-l in camera dumneavoastra de zi, in dormitor sau in camera copilului si bucurati-va de efectele sale incantatoare zi si noapte. Dumneavoastra, familia si prietenii veti fi cu siguranta impresionati.

TEHNOLOGIE ECOLIGHT: Folosind cea mai buna tehnologie de imprimare, acest tapet uimitor radiaza o lumina calda dupa ce a fost incarcat de la orice sursa de lumina naturala sau artificiala. Spre deosebire de iluminarea nocturna obisnuita, acest tapet nu are nevoie de niciun fel de bec sau baterii. Doar aplicati-l pe pereti si bucurati-va de o lumina ambientala in fiecare seara, fara a avea grija facturilor.

CALITATE SUPERIOARA – SIGURANTA PENTRU DUMNEAVOASTRA: Produs verificat de catre un institut german independent de testare: la Startoshop cumparati cu garantia calitatii.

CUMPARATI CU INCREDERE + BONUS EXCLUSIV: Fiind siguri de calitatea superioara si performanta acestui uimitor tapet Startonight, va oferim garantia returnarii banilor in caz ca satisfactia dumneavoastra nu este 100%. In plus, cu fiecare achizitie, veti primi, de asemenea, un CADOU SPECIAL!

Galerie foto
  • ...
  • ...