STIZO Industrial Services - izolatii profesionale

Izolatie termica si criogenica

Izolatie termica si criogenica: pentru diminuarea costurilor si menajarea resurselor

Noi stim ce fel de izolatii necesita instalatiile dvs. pentru lucrul în conditii de maxima rentabilitate si compatibilitate cu mediul. Experienta noastra este avantajul dvs.


Astazi, protectia termica si criogenica de nivel profesional este mai importanta decât oricând. Desigur, în aceste vremuri de scumpire a energiei, miza principala consta în reducerea costurilor, dar, în acelasi timp, este vizata si protectia climei, pentru ca una dintre premisele reducerii emisiilor de CO2 o reprezinta folosirea rationala a resurselor. Apelati la competenta noastra în materie de protectie termica si criogenica si va vom indica solutiile posibile. 

Aplicam materiale de izolatie dintre cele mai diferite, în functie de solicitari, de la cochilii din fibre minerale si izolatii cu sticla celulara pâna la izolatii din spuma poliuretanica produsa in situ. La izolarea turbinelor, în schimb, izolarea cea mai eficienta, chiar si la temperaturi ale aburului de peste 500° Celsius, o asigura izolarea cu saltele croite special sau prin torcretare. Paleta ofertelor noastre în domeniul izolatiilor cuprinde:


- izolare termica pentru conducte, rezervoare, armaturi, instalatii-cisterna

- izolare criogenica pentru sisteme frigorifice si de congelare, instalatii de climatizare si de aerisire, conducte, rezervoare si armaturi

- instalarea de sisteme de încalzire însotitoare pe conducte

- izolatii la fatade


O eficienta deosebita prezinta, de asemenea, solutiile noastre combinate, adica sisteme care pe lânga izolarea termica si criogenica îndeplinesc si cerintele protectiei fonice si a celei contra incendiilor.

Galerie foto
  • ...