STIZO Industrial Services - izolatii profesionale

Protectie la foc

Pericolul de incendii nu poate fi exclus cu desavârsire. Fara indoiala, apelând la instalatii de protectie potrivite, în caz de incendiu, pagubele se pot minimiza. Know-how-ul nostru in favoarea sigurantei dvs.


Un incendiu se poate dovedi a fi foarte costisitor. Urmarile sale (de exemplu încetariea productiei, distrugerea unor informatii irecuperabile, pierderi economice) pot fi însa reduse în mod semnificativ prin luarea unor masuri preventive de protectie împotriva incendiilor. În caz de incendiu, acestea limiteaza extinderea focului si a fumului si asigura caile de evacuare si de salvare. Pe de alta parte, masurile de protectie împotriva incendiilor trebuie instalate în mod profesional si mentinute permanent functionale. De aceea - nu lasati nimic la voia întâmplarii!


Protectia împotriva incendiilor presupune profunde cunostinte de specialitate. Va consiliem, asiguram un montaj ireprosabil din punct de vedere profesional si ne asumam întretinerea de specialitate a instalatiilor de protectie împotriva incendiilor. Oferta noastra de protectie preventiva împotriva incendiilor cuprinde:


- instalatii electrice

- instalatii de aerisire

- sisteme de tevi

- rosturi între cladiri

- structuri portante de otel

- instalatii industriale

Galerie foto
  • ...