Studio foto 122

Fotografii profesionale CV

Ai nevoie de fotografii profesionale realizate  într-un studio foto? Te astept pentru o sedinta foto portret CV, sau daca vrei sa ai imagini de calitate pe alte canale de social media. Fotografia de profil este prima imagine pe care un potential client sau angajator o observa.

Fotografii profesionale pentru CV

Îti iei cariera în serios, iar faptul ca esti dispus sa investesti în imaginea profesionala arata ca investesti si în cariera sau în dezvoltare personala. O fotografie profesionala ofera potentialilor angajatori o idee despre atentia si implicarea pe care le vei avea pentru a raspunde nevoilor lor. Studio Foto 122 este un studio de creatie foto si video situat în Bucuresti care ofera servicii profesionale atât clientilor corporate cât si persoanelor care au nevoie de fotografii pentru branding personal sau familiilor care doresc sa surprinda momente speciale în fata camerei foto.

Pret sedinta foto portret CV

Fiind o sedinta foto profesionala care dureaza  30 de minute si se desfasoara doar în studio foto profesional. Este dorita de persoanele care doresc o fotografie pentru CV, pentru site, sau pentru presa.

Majoritatea portretelor foto vor fi „cap si umeri”, bust sau plan american. Fotografiile vor fi realizate folosind o tinuta si un singur background / fundal.

Veti primi imaginile în format electronic în maximum 24 de ore de la sedinta foto.

Vor rezulta15-20 fotografii pentru CV cu editare de baza  si 3 imagini editate în detaliu.

Pret sedinta foto de portret pentru CV – 350 ron.

Programati acum o sedinta portret CV sunând la numarul de telefon: 0728007149 !

Galerie foto
  • ...