Studio foto 122

Sedinta foto Craciun

Sedinta foto Craciun in studio

Decoruri originale, gazde primitoare, un spatiu generos, toate va asteapta la sedinta foto de Craciun în studioul nostru din Bucuresti.

Oaspetii studioului nostru pot opta pentru unul dintre cele trei pachetele noastre foto de sarbatori.

 

Sesiune foto familie Craciun STANDARD – o ora si jumatate pâna la doua ore

Dureaza pâna la doua ore, timp în care puteti schimba pana la trei tinute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veti primi la rezolutie mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 15 de poze. Costul acestei sesiuni este 700 ron.

Sesiunea foto de Craciun standard este cea mai dorita de catre cei care aleg sa ofere un voucher cadou pentru poze de Craciun.

 

Mini sedinte foto de Craciun cu durata de o ora 

Veti primi 150 de poze de familie cu editare de baza si 7 fotografii în format digital editat în detaliu. Cost mini – sedinta foto de Craciun – 500 lei.

 

Sesiune foto de Craciun cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriti sa îi aduceti si pe bunici, sau doriti sa veniti împreuna cu prietenii, veti avea nevoie de pâna la trei ore pentru a schimba tinutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de baza si 25 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 800 lei pentru ca voi sa va bucurati împreuna cu familia de amintirea Craciunului.

Galerie foto
  • ...