Iuly full Trans - Mutari si relocari Bucuresti

Transport Moloz Bucuresti

Va incurcati de lucruri nefolositoare prin casa sau garaj? Tocmai s-a terminat constructia sau renovarea casei si nu aveti ce sa faceti cu deseurile ramase? Nu trebuie decat sa ne contactati iar noi va transportam totul direct la groapa de gunoi.

Avem contract cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din tara iar pe masini putem incarca pana la 2 tone la un singur transport. La groapa de gunoi nu trasportam numai moloz, putem arunca si mobilier uzat, tocarie veche, crengi etc.

Autobasculantele de 3,5T au acces si in zona A a marilor orase, fara restrictii si tot cu aceste autobasculante putem aduce la comanda pamant vegetal pentru gradina, nisip, pietris sau produse balastiere.

Prin transport moloz se intelege incarcarea deseurilor ramase in urma constructiilor sau renovarilor si transportarea lor la groapa de gunoi. In acest fel scapati de toate obiectele de care nu mai aveti nevoie la un pret foarte mic. Oferim servicii de transport moloz si deseuri nepericuloase cum ar fi: sol necontaminat, roca, nisip, pietris, beton, beton asfaltic, blocuri de zgura, caramida, tigla, sticla, lemn, sticla, textile, cauciuc, metal, materiale de constructii ramase sau uzate, materiale nefolositoare.

Galerie foto
  • ...