Iuly full Trans - Mutari si relocari Bucuresti

Transport obiecte voluminoase

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele de 24m³ sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul marfii paletate sau a obiectelor voluminoase, acestea find foarte usor de incarcat si descarcat datorita acestor lifturi.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras, chiar si in centrul istoric. Pentru a stabili inainte de efectuarea transportului exact de ce resurse este nevoie pentru o operatiune de mutare, putem trimite un expert pentru a face o evaluare gratuita in urma careia dvs. sa fiti informat de costul mutarii, cost care nu poate suporta modificari ulterioare in sensul de crestere.

Fiecare dintre noi detinem obiecte cu o reala valoare pe care dorim sa le transmitem din generatie in generatie. Firma noastra va asigura integritatea acestor obiecte pana la destinatie.

Comunicarea si planificarea sunt esenta unei mutari de succes. Va rugam sa ne sunati oricand pentru informatii, intrebari sau schimbari in planurile dumneavoastra de mutare.

Galerie foto
  • ...