Tranzimpex - Pardoseli industriale si casnice, Bucuresti

Despre Tranzimpex

Tranzimpex este o firma de frunte, cu capital integral românesc, si cu  activitate principala în domeniul constructiilor si a acoperirilor de pardoseli industriale pe baza de rasini epoxidice, poliuretanice si rasini MMA.

Cu sediul în Bucuresti si cu reprezentanti de vânzari care lucreaza atât în Bucuresti dar si pe teren în toata tara, firma noastra este în masura sa furnizeze solutii pentru pardoseli decorative sau pentru cerinte de rezistenta marita,  atât pentru sectoarele industriale, cât si pentru cele comerciale.

Colaboram cu firme de renume pe plan mondial cum ar fi Grupul Flowcrete, cu birouri de vânzari comerciale din Europa, America, Asia si Africa. Tranzimpex se bazeaza pe o bogata experienta în industria constructiilor si pe impresionanta istorie de peste 20 de ani a companiei

  Solutii industriale  Solutii casnice Drumuri de acces

Tranzimpex furnizeaza solutii pentru podele care ofera rezistenta la alunecare, rezistenta la foc sau cerinte speciale de igiena.

De la solutia Flowfast – o acoperire methil methacrilate MMA pentru solutii cu întarire rapida,  la solutii certificate international HCCAP Flowfresh, specifica pentru pardoseli antimicrobiene, pentru orice solutie de pardoseala pe care o doriti, Tranzimpex are solutia.

Gama noastra de acoperiri industriale si decorative cu rasini comerciale si tratamente de suprafata de specialitate, asigura solutia potrivita pentru pardoseli, indiferent de cerintele clientilor privind conditiile de utilizare.

Sunati la Tranzimpex !

Indiferent de problema dumneavoasta pentru acoperirile de pardoseli, suntem siguri ca vom avea solutia, deci nu ezitati sa ne contactati la biroul de asistenta pentru informatii privind ofertele noastre sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa office [ @ ] tranzipmex.ro. Vom fi bucurosi sa va cunoastem si fericiti sa va ajuta

 

Cu peste  20 de ani sub experienta, firma noastra s-a bucurat de o istorie bogata si plina de culoare, cu proiecte deosebie pe tot parcursul României

 

De la lansarea companiei în 1994, Tranzimpex a avut multe de sarbatorit. Construind împreuna cu cei mai buni oameni in diferite industrii, acoperind pardoseli unele dintre cele mai importante cladiri din Bucuresti sau din tara si bucurându-ne de nenumarate  premii si succese, Tranzimex este o companie ce aduce frumosul la picioare, care se uita cu mândrie la trecut si care are fara îndoiala un viitor luminos înainte.

Galerie foto
  • ...