Tranzimpex - Pardoseli industriale si casnice, Bucuresti

Cum sa alegeti pardoseala industriala?

Cum sa alegeti pardoseala industriala pentru proiectul dumneavoastra

Alegerea pardoselii pentru un proiect industrial poate parea ceva usor si rapid, desi prezinta aceeasi problema ca atunci când trebuie sa decidem ce tip de pardoseala ar trebui sa punem în casa sau biroul nostru.Iata câtiva factori ce trebuie luati în considerare înainte de a alege o pardoseala industriala.Tipuri comune de pardoseli industriale

  • Beton:
  • Poliuretan:
  • Epoxidic:

Decizia este de obicei mult mai simpla atunci când stiti utilizarea finala a obiectivului, tinând cont de utilajele utilizate, precum si de mobilitatea vehiculelor si a angajatilor din zona în care urmeaza sa fie aplicata pardoseala industriala. Conditiile initiale ale santierului trebuie sa aiba o serie de cerinte de baza pentru a face instalarea cât mai usoara si cu cele mai bune rezultate posibile.Pardoseala industriala trebuie sa fie rezistenta la utilizarea prevazuta. În plus, daca este posibil, ar trebui sa se prevada ca orice dauna care ar putea aparea în viitor sa se produca cu cât mai târziu, cu atât mai bine. Alti factori care ar trebui luati în considerare înainte de a alege etajul potrivit ar fi:

Factori care trebuie luati în considerare înainte de a alege un etaj industrial

Rezistenta la alunecare a podelei

Impermeabilitate

Curatare si întretinere usoare

Rezistenta la impact si la temperaturi ridicate

Pardoseli industriale fara îmbinari pentru a facilita deplasarea masinilor si vehiculelor.

Desi nu este o prioritate, ar trebui luata în considerare varietatea larga de modele si culori disponibile. În acest fel puteti contribui la transformarea zonelor de lucru într-un loc placut.

Având în vedere toti acesti factori, va fi mai usor sa se decida pardoseala industriala. Printre diferitele tipuri acoperiri puteti alege

Tipuri comune de pardoseli industriale

Beton:Metoda traditionala de utilizare pentru pardoseala în zonele industriale, precum si în depozite, centre logistice, garaje, centre comerciale si alte spatii interioare si exterioare. În ciuda uzurii cu care se confrunta în timp, multiplele proprietati excelente ale unei pardoseli din beton ofera un produs de ultima generatie si factori care ar trebui luati în considerare la acest tip de pardoseala. Toate informatiile despre betonul lustruit aici.

Poliuretan:

Ofera o buna rezistenta chimica, mecanica si termica, facându-l o alegere buna pentru interior si / sau exterior. De asemenea, ofera o mare capacitate de a absorbi razele UV fara a se deteriora suprafata în timp. Absorbtia acustica buna si diversele modele si culori îl fac o solutie viabila si fiabila.

Epoxidic:

Are o capacitate mare de nivelare si ofera finisaje netede cu o rezistenta chimica ridicata. Designul sau ofera mai multe optiuni în ceea ce priveste rezistenta la alunecare, care poate varia în functie de cerintele fiecarei zone.

Exista si alte optiuni, cum ar fi pardoselile din PVC nou si reciclat. Acestea sunt optime pentru acoperirea suprafetelor artificiale care prezinta probleme de continut chimic contaminant.Prin urmare, factori decisivi ce trebuie luati în considerare la luarea deciziei cu privire la tipul de material ce urmeaza sa fie utilizat pentru instalarea unui pardoseali industriale pentru proiect sunt: 

  • studiul detaliat al zonei de turnat,
  • modul de utilizarea,
  •  traficul zilnic si 
  • protectia mediului.

 

Galerie foto
  • ...