INAMED CONSULT

Arginine Plus

Arginine Plus - produs naturist cu L-arginina pentru sanatatea si detoxifierea organismului  

 

L-arginina - aminoacid esential - izolata pentru prima data in anul 1886. In1932 s-a inteles ca are rol esential in procesele de evacuare a amoniacului din organism, iar in 1939 s-a descoperit ca participa la sinteza creatinei. Lipsa argininei din organism se manifesta prin eruptii cutanate, constipatie, steatoza hepatica - ficat gras, hepatita grasoasa sau degenerescenta grasoasa a ficatului. Arginina nu este produsa in organism, de aceea este necesar un tratament naturist cu L-arginina.  

Arginine Plus - produs naturist - 1 tableta contine: L-arginina - 500 mg, acid alfa-cetoglutaric - 50 mg, mangan - 600 mcg, cobalt - 50 mcg.

 

L-arginina - Este un aminoacid important pe care organismul il foloseste la formarea proteinelor si la consolidarea sistemului imunitar. L-arginina stimuleaza producerea oxidului de azot - NO - unul din cei mai importanti transmitatori chimici ai mesajelor in organism si care joaca un rol esential in multe procese fiziologice.

L-arginina este folosita ca tratament naturist in: Boli hepatice: Detoxifierea organismului este efectuata de catre ficat, daca insa acesta este afectat, toxinele se vor acumula in organism. Arginina reduce nivelul amoniacului din organism prin transformarea hepatica in uree, mai putin toxica si eliminata prin urina. Arginina folosita ca tratament naturist este un exceptional protector si regenerator hepatic si participa cu rezultate exceptionale in boli de ficat: hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica, steatoza hepatica - ficat gras, ciroza hepatica, cancer hepatic.

Boli renale: Arginina este benefica in cistita interstitiala - inflamare a vezici urinare, ajuta rinichii sa elimine toxinele si este eficace in insuficienta renala cronica.

Boli cardio-vasculare: L-arginina stimuleaza producerea de oxid nitric - NO - care are un puternic efect vasodilatator, reduce tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia si transportul oxigenului catre tesuturi si celule - in hipertensiune arteriala, impiedica agregarea plachetara si aderenta globulelor albe la peretele vascular, reduce nivelul colesterolului - in hipercolesterolemie, previne fenomenul trombozei si ateroscleroza, amelioreaza fluxul sanguin coronarian si periferic, dilata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor sanguine si influenteaza favorabil tulburarile cardiace - angina pectorala, cardiopatia ischemica.

Impotenta sexuala la barbat: Stimuleaza secretia de testosteron, are efect vasodilatator, stimuleaza circulatia sanguina si oxigenarea organelor sexuale, sprijina erectia, creste libido-ul, are un rol important in procesul spermatogenezei, in special pentru cantitatea si calitatea spermei (sterilitate).

Sistem nervos: Oxidul nitric eliberat se comporta ca un neuromediator, participa la revenirea memoriei, coordoneaza numeroase activitati neuronale si este un modulator al durerii, este eliberat pe terminatiile nervoase care regleaza functiile sistemului gastrointestinal, respirator si urogenital.

Glanda pituitara: Arginina sustine activitatea glandei pituitare in eliberarea hormonului de crestere care stimuleaza cresterea in copilarie, iar la maturitate participa la regenerarea si refacerea tesuturilor si organelor si intarzierea procesului de imbatranire.

Distrofia musculara: Este o boala grava indusa de absenta distrofinei, care in mod normal formeaza complexe cu numeroase proteine si contribuie la buna functionare a fibrei musculare. Aportul in cantitate suficienta de L-carnitina compenseaza diminuarea distrofinei, amelioreaza patologia distrofica musculara, capacitatea de regenerare si proprietatile contractile musculare.

Sportivi: Oxidul nitric activeaza sinteza proteica si mareste masa musculara, stimuleaza secretia hormonului de crestere - unul din factorii biologici care ajuta la cresterea musculara. In efort fizic intens si sustinut, dezintegrarea aminoacizilor din muschi creste, ceea ce are ca rezultat un nivel ridicat de amoniac in sange, accelerand eliminarea amoniacului, arginina sprijina performanta fizica. Arginina este un precursor al creatinei care stocheaza energie in tesutul muscular.

Diabet: Arginina stimuleaza pancreasul in producerea de insulina.

Cancer: Arginina reduce efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, intarzie dezvoltarea tumorilor in cancer hepatic, cancer renal, cancer pulmonar, cancer gastric, cancer colorectal, cancer pancreatic, cancer mamar, cancer cerebral, cancer limfatic si sanguin etc.

Alte efecte: Arginina grabeste refacerea organismului si intervine in procesul de cicatrizare dupa interventii chirurgicale, traume fizice si rani - prin stimularea biosintezei de colagen. Stimuleaza formarea eritrocitelor - in anemie, formarea de limfocite T - in imunitate deficitara.

Arginine Plus, contine si oligoelemente, mangan, cobalt, cu rol de stimulare a enzimelor care participa la eliminarea amoniacului si a altor toxine produse in urma metabolismului proteinelor.

 

Arginina Plus , ca tratament naturist este indicata in: detoxifiere - elimina amoniacul din organism, hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica, steatoza hepatica, ficat gras, ciroza hepatica, cancer hepatic, cancer renal, cancer pulmonar, cancer gastric si colorectal, cancer pancreatic, cancer mamar, cancer limfatic si sanguin, cancer cerebral etc., insuficienta renala, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, ateroscleroza, angina pectorala, cardiopatie ischemica, impotenta sexuala si sterilitate la barbati, sportivi, diabet, imunitate deficitara, intervine in procesul de cicatrizare dupa interventii chirurgicale, traume fizice, rani. Arginina are efecte miraculoase asupra bolnavilor incurabili.

 

Atentie! Consumul de arginina este contraindicat gravidelor si mamelor care alapteaza, in schizofrenie si herpes.

 

Mod de administrare: 3x1 tablete/zi sau conform recomandarilor.

 

Prezentare: flacon cu 100 tablete.

Galerie foto
  • ...