Carmen Tailoring - Cursuri intensive croitorie Bucuresti

Designer Carmen Roata

In cursul anului 2018 am analizat atent oferta de cursuri existenta pe piata interna cat si in exteriorul tarii.

Concluzia a fost ca exista o cerere pentru aprofundarea cunostintelor dobandite.

Se doreste perfectionarea si invatarea corecta a tehnicilor de finisare si coasere pentru o gama mult mai mare de produse.  Cele care se predau in mod curent la cursurile existente sunt: fusta,camasa,rochie,pantalon si sacou clasice.

Am hotarat sa ofer cursuri care sa acopere aceste dorinte atat de putin rezolvate cu ofertele existente. Cursurile ,,Ucenicie in croitorie,, sunt personalizate si individualizate exact pe nevoile si dorintele voastre.

Dau exemplu ,,Cursul lector/ucenic 1 la 1,,. Acestea se doresc a fi finalizate prin invatarea de catre voi ucenicii mei a cat mai multe operatiuni. Este importanta si asimilarea de cunostinte complete despre toate produsele si tinutele pe care le doriti realizate pornind de la cele de baza, clasice.

Cred cu tarie ca acest program va atrage cat mai multi dintre voi sa inceapa o meserie noua. Ceilalti sa continue pentru a da valoare cunostintelor acumulate pana acum, creând bazele unei scoli specializata in domeniul modei.

Cursantii care au trecut pragul Scolii Ucenicie in croitorie au fost incurajati ca VOR REUSI sa duca la final ceea ce era doar in imaginatia lor.

Povestea mea sper ca v-a convins ca acesta este drumul corect si ca doar privind inainte veti vedea croite si cusute primele voastre piese sau colectii .

Galerie foto
  • ...