Carmen Tailoring - Cursuri intensive croitorie Bucuresti

Abonamente

Alegand un abonament de croitorie veti putea invata corect o meserie noua 1 la 1 cu lectorul cursului .

Doriti sa învatati sa coaseti, dar nu ati lucrat niciodata cu un ac? Acum poti alege un Abonament de 4 sau 8 sedinte!
V-ati însusit arta cusutului, insa vreti sa învatati tehnici de finisare, modelare sau constructie de tipar poti alege 3 variante cu Abonament!

Nu-ti place deloc sa realizezi tipare si ai prefera sa ignori aceasta parte? Vom realiza din tiparul de baza, tiparul personalizat pe care tu il doresti!

Ucenicie in croitorie este o scoala de fashion unde cursurile de cusut si brodat sunt personalizate, având în vedere cerintele pentru fiecare dintre voi.

Avem acoperita toata paleta de cursuri si nu ne lipseste nimic din ceea ce iti doresti sa realizezi pentru tine sau sa poti incepe o cariera in domeniu.

Bonus pentru a veni in sprijinul vostru pentru grupele intensive si cele de weekend am introdus in pretul cursului si o masina de cusut CADOU pentru a va fi de ajutor acasa cand realizati temele cursului sau proiectele voastre.

Vino la curs si sigur vei fi surprins de ceea ce poti face alaturi de noi!

Avem pentru tine un abonament exact cum ti-ai dorit! Platesti exact cat vrei sa croiesti si sa cosi adica 4 sau 8 sedinte! Vei putea ajunge cand esti liber cursul fiind programat dimineata/ pranz/ amiaza si seara in cursul saptamanii de Lu-Vi sau sambata in weekend! Produsele cusute vor fi alese de tine si nu vei face nimic impus de noi! Vei putea alege sa inveti 1 la 1 fata in fata cu lectorul, sau una din grupele noastre cu maxim 4 cursanti!

Galerie foto
  • ...