Zona: București
An constructie: ansambluri rezidentiale
79.900 €
Apartament 3 camere, decomandat, Brancoveanu Grand Arena Apartamentul cu 3 camere prezentat este disponibil intr-un ansamblu de renume din zona de Sud a Capitalei si anume Marodin Residence. Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol cu spatiu de depozitare, camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dorimitoare intime ci cocehte, precum si 2 grupuri sanitare Noul proiect rezidential Marodin Residence este situat in Bucuresti, sector 4, in spatele centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, mai exact pe strada Aurel Persu. Zona in care este amplasat imobilul, este una ce beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate. Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Brancoveanu, strada Aurel Persu, strada Turnu Magurele, iar mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos. : Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare. Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat. Va astept acasa! Direct Dezvoltator. Zero Comision Detalii terase: Suprafata balcon: 3.35 mp Reper: Brancoveanu - Bd. Alexandru Obregia, Metalurgiei, Bd. Constantin Brancoveanu, Parc Oraselul Copiilor Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 68 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 26 oct, 07:25
Herastrau, Baneasa
289.000 €
Apartament 3 camere decomandat,Berceni,Postalionului,mutare in decembrie
68.500 €
Apartament 3 camere decomandat,Berceni,Postalionului,mutare in decembrie Vanzare la dezvoltator, apartament 3 camere decomandat la dezvoltator Berceni sector 4, cu terasa mare de 11 mp, in bloc nou Brancoveanu, Postalionului, apropiere Carrefour Grand Arena, situat la etajul 3 din 4 cu lift, la pretul de 68.500 euro + Tva 5%. Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa. Ansamblul Harmoni Residence este un proiect cochet, elegant, aflat intr-o zona in continua dezvoltare Metalurgiei- Carrefour Grand Arena – Turnu Magurele. Imobilul, cu un regim de inaltime P+4 etaje, are in componenta sa un numar de 50 de apartamente, configurate in garsoniere, 2 camere si 3 camere. Preturile acestora sunt printre cele mai accesibile din intreaga Zona de Sud. Amenajarea interioara este o decizie ce apartine exclusiv cumparatorului. Astfel, dintr-o gama variata de finisaje puse la dispozitie de catre dezvoltator, va puteti personaliza casa dupa propriul gust. Preturile apartamentelor au inclus TVA 5%. Proiectul Harmoni Residence dispune de locuri de parcare supraterane cat si subterane, individualizate, cadastrate si intabulate subterane si supraterane. Se accepta orice modalitate de plata, atat cash cat si credite bancare tip Prima Casa si Credit Ipotecar. Desigur, se acorda reduceri substantiale pentru cumparatorii avand ca modalitate de plata numerar. Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera gratuit consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii si programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari! Pentru alte modalitati de plata ( Noua Casa, Credit Imobiliar, Rate la dezvoltator) . Detalii garaj: Loc parcare: 2500 euro suprateran, 3500 suprateran acoperit Reper: Metalurgiei - Metalurgiei,Carrefour Grand Arena ,Turnu Magurele Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 73 mp
 • An 2019
 • Etaj 1 din 4
Bucuresti, ieri, 08:58
Apartament 3 cam 85.47 mp, Theodor Pallady, metrou Nicolae Teclu
91.000 €
 • Suprafata 85 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 7
 • 11 min.
Bucuresti, 16 oct, 12:33
Apartament stradal cu 3 camere decomandat, Berceni, Postalionului
68.500 €
Apartament stradal cu 3 camere decomandat, Berceni, Postalionului Vanzare apartament 3 camere decomandat la dezvoltator Berceni sector 4, cu terasa mare de 11 mp, in bloc nou Brancoveanu, Postalionului, apropiere Carrefour Grand Arena, situat la etajul 3 din 4 cu lift, la pretul de 68.500 euro + Tva 5%. Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa. Ansamblul Harmoni Residence este un proiect cochet, elegant, aflat intr-o zona in continua dezvoltare Metalurgiei- Carrefour Grand Arena – Turnu Magurele. Imobilul, cu un regim de inaltime P+4 etaje, are in componenta sa un numar de 50 de apartamente, configurate in garsoniere, 2 camere si 3 camere. Preturile acestora sunt printre cele mai accesibile din intreaga Zona de Sud. Amenajarea interioara este o decizie ce apartine exclusiv cumparatorului. Astfel, dintr-o gama variata de finisaje puse la dispozitie de catre dezvoltator, va puteti personaliza casa dupa propriul gust. Preturile apartamentelor au inclus TVA 5%.Proiectul Harmoni Residence dispune de locuri de parcare supraterane cat si subterane, individualizate, cadastrate si intabulate subterane si supraterane. Se accepta orice modalitate de plata, atat cash cat si credite bancare tip Prima Casa si Credit Ipotecar. Desigur, se acorda reduceri substantiale pentru cumparatorii avand ca modalitate de plata numerar. Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii si programare vizionari, NU EZITATI sa intrati in legatura cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari! Pentru alte modalitati de plata ( Noua Casa, Credit Imobiliar, Rate la dezvoltator) . Detalii garaj: Loc parcare: 2500 euro suprateran, 3500 suprateran acoperit Reper: Metalurgiei - Metalurgiei,Carrefour Grand Arena ,Turnu Magurele Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 73 mp
 • An 2019
 • Etaj 3 din 4
Bucuresti, ieri, 08:56
Salaj
43.500 €
 • Suprafata 54 mp
 • An 2018
 • Semidecomandat
 • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 26 oct, 11:09
Titan, Str Mizil
51.000 €
 • Suprafata 58 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj demisol din 6
 • 7 min.
Bucuresti, 21 oct, 15:20
Sector 4 , Berceni
+ Schita
83.500 €
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 8
Bucuresti, 27 oct, 14:06
Tineretului
140.000 €
Imobiliare vanzari - Apartamente 3 camere