Vio Instal Serv - Instalatii stingere incendii, sanitare, termice Bucuresti

Despre noi

Suntem o firma de instalatii ce activeaza in Bucuresti si nu numai, cu o echipa de instalatori calificati, pregatita intotdeauna sa asigure lucrari de inalta calitate, atat pe instalatii sanitare, cat si pe cele de stingere incendiu. Logistica si dotarile  sunt alese astfel incat sa faciliteze aceste lucrari, iar furnizorii de echipamente si materiale pe care le folosim in lucrarile noastre sunt selectati intocmai sa asiguram nivelul de calitate cu care am obisnuit clientii.

Suntem deschisi la orice provocare si dispusi sa gasim solutii, atunci cand intampinam probleme in decursul proiectelor.

 
Experienta acumulata in anii de activitate este datorata diversitatii lucrarilor realizate, de la lucrari de instalatii sanitare si termice in amenajari locuinte unifamiliale, ansambluri rezidentiale, pana la lucrari de instalatii sanitare, instalatii de tratare a apei, montaj separatoare de hidrocarburi, instalatii de stingere incendii pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale.

Fiecare lucrare este unica si de aceea solicitam proiectul si informatii lamuritoare, iar oferta este personalizata in urma unei analize minutioase. Preturile practicate de noi sunt unele corecte, mereu actualizate conditiilor existente din piata constructiilor.

Galerie foto
  • ...