Vio Instal Serv - Instalatii stingere incendii, sanitare, termice Bucuresti

Instalatii sanitare

Baile sunt cele mai frecvent renovate camere dintr-o casa si un design bun cu piese excelente începe cu un concept bine gândit.

Este important ca design-ul baii tale, piesele si accesoriile de acolo sa fie o bucurie si un bun pentru familia ta.  Baia este o camera ce necesita atât atentie cât si un plan bine alcatuit. Accesoriile pentru instalatia sanitara din baie includ baterii, robineti, suport de dus si altele.

În timp ce culorile si design-ul ramân un factor major de luat în considerare, trebuie sa te gândesti la calitate, usurinta de instalare, usurinta de curatare, uzura si rezistenta. Ar trebui sa iei în considerare acesti factori în detaliu pentru calitate si functionlitatea instalatiei sanitare. O instalatie sanitara aspectuoasa poate fi buna, dar în acelasi timp trebuie sa fie usor de instalat. Acesta este un factor care trebuie sa ramâna o prioritate de top. Acestea trebuie sa fie puternice si rezistente la leziuni fizice sau chimice atunci când sunt curatate.

Astfel, indiferent ca este vorba despre o vila, o casa de mici dimensiuni, ansambluri rezidentiale sau complexuri comerciale, firma de instalatii sanitare le pune la dispozitia tuturor clientilor cele mai bune si calitative servicii de amenajare si dotare a spatiilor interioare cu echipamente sanitare de ultima generatie:

Executie alimentare cu apa
Executie canalizari
Montaj statii de epurare
Montaj separatoare de hidrocarburi
Executie foraj puturi
Montaj statii de hidrofor
Instalatii de tratare a apei
Instalatii Sanitare pentru firme
Ofertele de instalatii sanitare sunt prelucrate de ingineri în instalatii iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu vasta experienta în domeniu.

Galerie foto
  • ...