VSM Structural

Proiectarea structurilor

Proiectarea, prin toate componentele ei – arhitectura, structura, instalatii – înseamna a face pasii catre o cladire sau o investitie corect realizata, rationala si estetica.

 Din punct de vedere al structurii de rezistenta avem urmatoarele tipuri: 
Constructii din beton armat, care se folosesc în sectorul rezidential: cladiri si case pentru locuit.
Constructii din metal, specifice sectorului industrial.
Constructii din lemn, cu utilizari mixte, cu dimensiuni mai reduse la deschiderile spatiilor industriale
Proiectarea structurii începe înca din faza de concept a arhitecturii, pentru a valida solutia propusa. Proiectul ce intra în atributiile noastre devine parte integranta din companie si ne implicam de la faza de concept pâna la receptia finala si mutarea beneficiarilor.

Relatiile beneficiar – arhitect – inginer trebuie sa fie de echipa, ca rezultatul final sa se reflecte într-o constructie optima si eficienta, cu un cost redus de executie.

Cele mai multe lucrari pe care ne-am pus amprenta reprezinta cladiri rezidentiale – case unifamiliale, însiruite si multietajate. Dar avem experienta si în proiectarea de constructii social-culturale, hale industriale si agricole.

Portofoliul nostru contine si proiecte de case pasive, unde elementele structurale trebuie sa se alinieze rigorilor impuse de standardul de casa pasiva. Structura se realizeaza tinând cont de faptul ca accentul se pune pe confortul termic ridicat si ca nu se doresc punti termice, limitând consumul de energie pentru încalzire/racire. Acest lucru ne provoaca sa avem rezolvari inedite pentru puntile termice.

Deviza echipei VSM Structural este “detaliile fac diferenta”. Pentru noi fiecare detaliu din proiect conteaza si primeste atentie sporita.

Galerie foto
  • ...