ABC Trans - Servicii transport marfa Bucuresti

Servicii de Transport

ABCtrans.ro va ofera o gama variata de servicii de transport marfa si transport mobila in Bucuresti si in orice localitate din Romania. Calitatea serviciilor noastre de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism si de experienta dobandita in timp, de care am dat dovada de fiecare data cand cineva a apelat la serviciile noastre.

Datorita GPS-urilor si statiilor emisie-receptie cu care masinile din parcul nostru sunt dotate ne ofera posibilitatea de a ajunge oriunde in cel mai scurt timp si alegand cea mai scurta ruta pentru a oferi cele mai competitive preturi de pe piata transporturilor din Romania.

Ne dorim sa oferim tarife avantajoase si servicii de calitate, ieftine pentru serviciile noastre de transport, pentru ca ne place sa contribuim la succesul dumneavoastra sau al companiei din care faceti parte. Avand in vedere experienta noastra in serviciile de transport marfa (orice tip de marfa si mobila), noi va putem ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru necesitatea si bugetul dumneavoastra.

Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cat si de greutatea acesteia, iar daca veti solicita si personal pentru incarcare descarcare pretul se negociaza in functie de greutate, numarul manipulantilor, numarul etajelor din imobil precum si daca acesta este sau nu dotat cu lift, etc.

Serviciul de transport de marfa este destinat atat persoanelor fizice cat si celor juridice, indiferent ca aveti un magazin care trebuie aprovizionat sau pur si simplu aveti de transportat marfa dintr-o locatie in alta noi suntem solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Compania noastra de transport va pune la dispozitie atat soferi profesionisti cat si autoutilitare de transport cu o capacitate de pana la 3,5 tone si un volum cuprins intre 6 si 18 m cubi, iar ca sa fiti in totalitate satisfacuti de serviciile noastre de transport va putem oferi (la cerere) personal manipulant experimentat, pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata si livrata in cele mai bune si sigure conditii.

Deoarece ne adresam si persoanelor juridice care au nevoie regulat sau ocazional de transport, va punem la dispozitie si serviciul de transport marfuri generale in modul exclusiv sau de grupaj, de asemenea oferim si servicii de distributie marfa sau curierat in regim de urgenta.

Galerie foto
  • ...