ABC Trans - Servicii transport marfa Bucuresti

Transport marfuri Bucuresti

Atunci cand aveti de transportat marfa Bucuresti sau in judetul Ilfov, suntem cu siguranta o oportunitate pentru dumneavoastra. Oferim servicii complete de la transport si manipulare, pana la distributie.

Ne ocupam de tot ce inseamna servicii de transport pe raza orasului Bucuresti si judetul Ilfov, avem preturi mici pentru transport in functie de necesitatile fiecarui client, avem autoutilitare dotate cu echipamente de ultima generatie pregatite sa treaca cu brio oricarei cerinta pe care o primim.

Daca va aflati in Bucuresti si aveti nevoie de o autoutilitara de transport ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau direct din formularul de contact regasit pe pagina noastra la sectiunea Contact.

Suntem o societate comerciala ce activeaza inca din anul 2002 pe segmentul de transport, avem stranse legaturi cu branduri de renume de pe piata fabricantilor de mobilia, stim si suntem intotdeauna pregatiti pentru a realiza cele mai bune transporturi de mobilier demontaj si asamblare mobilier, obiecte fragile, bagaje, lucruri personale, mutari apartamente, sedii de firma, case, vile,etc.

Transportam diferite marfuri din cunoscutele zone ale Bucurestiului de unde isi fac aprovizionarea majoritatea magazinelor, zona Dragonul Rosu, Antrefrig, Piata Bucur Obor, Piata Pucheni, etc.
Transportam o gama larga de produse, produse de patiserie ambalate, produse textile, imbracaminte, fructe si legume, bauturi, etc.

Pretul fiecarui transport este personalizat pentru cerintele dvs, astfel pretul pentru transport se va stabili si v-i se va comunica in functie de distanta, greutate, ora de deplasare, timpul de stationare, eventual numarul persoanelor manipulante acolo unde este cazul.
Autoutilitarele noastre de transport marfa sunt de diferite dimensiuni si pot transporta o sarcina utila de maxim 1800 kg si 17mc.

Atunci cand efectuam o cursa de transport marfa Bucuresti sau Ilfov, avem grija ca obiectele transportate sa se faca cu o deosebita atentie, acestea se vor ancora in compartimentul de marfa cu funii si chingi de ancorare, astfel vom elimina orice dubiu ca marfa dumneavoastra va fi deteriorata.

Fiecare autoutilitara de este dotata fie cu liza de transport, fie cu lift ce poate ridica pana la 600kg.
Va asteptam sa ne contactati pentru o oferta personalizata de transport in Bucuresti sau Ilfov.

Galerie foto
  • ...