ABC Trans - Servicii transport marfa Bucuresti

Mutari locuinte Bucuresti

Uneori ne este necesar sa ne mutam locuinta, cu totii stim ca nu este o actiune tocmai placuta. Sfatul nostru este sa apelati la o firma profesionista de mutari mobila si sa solicitati o oferta personalizata completa doar pentru neoile dumneavoastra.

Fie ca veti opta sa va ambalati dumneavoastra obiectele personale ce se regasesc in caminul dumneavoastra, fie ca veti lasa totul in mana profesionistilor, important este ca totul sa decurga ca la carte.

O firma care se ocupa cu astfel de servicii cu siguranta  va oferi calitate si rapiditate in mutarea mobilierului si a obiectelor personale.
Indiferent daca va mutati cu domiciliul in acelasi oras sau optati pentru alt oras din Romania sau U.E serviciile de mutari mobilier vor trebui executate cu atentie desavarsita pe durata manipularii si a transportului.

Suntem constienti ca oricare dintre noi vom opta pentru un pret mic de transport mobilier, asta nu inseamna ca nu vom beneficia si de calitatea serviciului.
Multe dintre persoanele care fac astfel de mutari se intereseaza din timp pentru a obtine pretul cel mai mic, oferta este foarte mare in piata transporturilor din Romania iar calitatea este mica.

Pentru a obtine un pret satisfacator bugetului dumneavoastra, este necesar ca mutarea mobilierului sa se faca din timp, astfel sa va alegeti o zi si o ora adecvata pentru a efectua lucrarea propriuzisa. Recomandam ca serviciile de mutari mobila, transport bagaje, debarasare mobila, sa se faca in special la sfarsit de saptamana, sambata/duminica la o ora cat mai devreme, astfel vom evita eventualele aglomeratii din oras.

Pretul mutarii mobilierului in Bucuresti este influentat de mai multi factori. Pentru a beneficia de serviciile complete in vederea mutarii unei locuinte in Bucuresti avem nevoie de urmatoarele:

– Autoutilitare speciale de transport mobila
– Minimum 2 persoane ce vor manipula obiectele
– Cutii necesare impachetarii obiectelor ce se regasesc in locuinta
– Folie stretch / folie aerata / scotch
– Liza de transport

Acestea sunt principalele obiecte de care este nevoie ca mutarea mobilierului sa se faca in deplina siguranta si totul sa decurga fara evenimente neplacute. 

 

Galerie foto
  • ...