Ac Instal - Montaj, service aer conditionat

Montaj aer conditionat

nstalarea nu include kit de instalare 3 ml .

Manopera de instalare accesibil presupune:

 

  • Executarea unei singure gauri in peretele exterior pentru aparat monosplit, respectiv doua gauri pentru dublusplit;
  • Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigorific de 3m (monosplit), 6m (dublusplit);
  • Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3ml de traseu);
  •  Efectuarea probei de functionare si explicarea principalelor facilitati ale acestuia.

 

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare).

Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si interventii (imediat sub fereastra, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului, sa nu existe pericol de accidentare).

Montajele care necesita folosirea schelelor, scarilor, nacelelor sau a alpinistilor nu sunt incluse in instalarea standard.

Nu sunt incluse in montajul accesibil: manopera, materialele aferente instalarii produsului si materialele aferente zidariei (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrari de modificare si reparare a instalatiei electrice a imobilului, operatii de modificare a pozitiei unor obiecte ce restrictioneaza montajul (ex.mobila), repozitionarea ulterioara a produsului dupa montaj, lucrari de curatenie ca urmare a producerii de praf, lucrari de mascare a traseului (cu rigips, canale speciale, etc.), etc.

Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de montaj.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Orice reclamatie privind calitatea/intarzierea serviciului de montaj se poate face telefonic la Call Center la numarul de telefon 0767070888 .

Achizitionarea serviciului de instalare aer presupune acordul asupra prezentelor conditii de efectuare a instalarii.

Galerie foto
  • ...