Ac Instal - Montaj, service aer conditionat

Igenizare aparat aer conditionat

Un aparat de aer conditionat trebuie intretinut, deoarece acesta are o functie in plus pe langa cea de reglare a temperaturii . Sistemul filtreaza aerul de respirat care, din pacate, contine impuritati din cauza prafului si al nivelului mare al poluarii urbane.

Este important sa tinem la distanta potentialii alergeni care ne pot afecta serios sanatatea dar si sa profitam de buna functionare a aparatului pentru un timp indelungat.Mai stim ca aparatul de Ac-ul este si daunator mediului inconjurator din incapere din cauza bacteriei legionella.

Un aparat de aer conditionat care functioneaza doar in lunile de vara si este folosit doar pentru racirea casei ar trebui curatat o data pe an. In cazul in care aparatul functioneaza pe tot parcursul anului, pentru racirea si incalzirea spatiului, este necesara o curatare de doua ori pe an, o data la 6 luni.

Cand se curata aparatul de aer conditionat?

Un aparat de aer conditionat care functioneaza doar in lunile de vara si este folosit doar pentru racirea casei ar trebui curatat o data pe an.

In cazul in care aparatul functioneaza pe tot parcursul anului, pentru racirea si incalzirea spatiului, este necesara o curatare de doua ori pe an, o data la 6 luni.In cazul in care locuiesti intr-un mediu cu mult praf, intr-o zona in care se construieste mult sau intr-o zona rurala, curatarea ar trebui facuta o data la fiecare trei luni.

Galerie foto
  • ...