Ac Instal - Montaj, service aer conditionat

Incarcare freon aparat de aer conditionat

Orice aparat de aer conditionat are, la un moment dat, nevoie de o doza noua de freon.

In cadrul procedurilor de mentenanta putem oferi si servicii de incarcare cu freon, la costuri minime:

Aparatele de aer conditionat au nevoie de grija dumneavoastra de aceea va recomandam incarcare freon aer conditionat cand aparatul nu mai raceste bine!

De regula, incarcarea cu freon se face dupa fiecare iarna sau dupa perioadele in care aparatul de aer conditionat nu este utilizat.

Incarcare cu freon Bucuresti

Va stam la dispozitie cu servicii de incarcare freon aer conditionat in Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 si Ilfov

Incarcare freon A.C Yamato, LDK, Neo,incarcare freon Daewoo, Panasonic, Sanyo, Sharp, Tadiran, Beko, Vortex, Westwood, Whirlpool eventual Zanussi, Zass, Carrier, Chigo, Daikin.

n medie va putem spune ca aparatele rezidentiale ar trebui incarcate cu Freon o data la 2 ani ca sa nu merga aparatul fara cantitatea suficienta.

Daca el va merge cu o cantitate de agent de racire sub nivelul minim, compresorul se va incalzii peste masura si exista posibilitatea sa cedeze.

Alt lucru neplacut este ca o data ce scade nivelul freonului din aparat , creste consumul de energie electrica.

Aparatele rezidentiale care sunt intretinute corespunzator la timp prin completare de Freon, curatare si igienizare vor avea o perioada indelungata de functionare corecta si fara probleme.

O revizie anuala este indicate aparatelor montate de mai mult de 4 ani deoarece dupa ce ies din garantie aceste aparate se vor repara de catre dvs.

Si in acest caz este mai bine sa preveniti eventualele probleme decat sa le reparati.

Galerie foto
  • ...