Badger Admin - Servicii profesionale administrare imobile Bucuresti

Infiintare Asociatii de Proprietari

Pentru imobilele nou construite în Bucuresti oferim atât consultanta cât si servicii de Înfiintare Asociatii de Proprietari. Aici sunt incluse o multitudine de activitati foarte riguroase si exacte. Ne referim la tot ce tine de desfasurarea adunarii generale de constituire a asociatiei de proprietari, redactarea statutului si a tuturor actelor necesare, depunere la Judecatorie în vederea obtinerii înfiintarii, înregistrarea la Administratia Financiara.

 

Modalitatea de Înfiintare Asociatii de Proprietari este definita, explicata si  reglementata de legea 196 / 2018. Asociatia de proprietari este forma juridica de organizare si de reprezentare a intereselor comune ale proprietarilor dintr-un condominiu, cu personalitate juridica, fara scop lucrativ, înfiintata în conditiile prezentei legi, care are ca scop administrarea, exploatarea, întretinerea, repararea, reabilitarea si modernizarea proprietatii comune, mentinerea în stare buna a imobilului, respectarea drepturilor si asumarea obligatiilor de catre toti proprietarii).

 

Un administrator bun,  potrivit cu cerintele postului înseamna ca locatarii se vor bucura de comunitate si nu vor fi stresati de diferite probleme aparute în condominiul în care locuiesc.

Galerie foto
  • ...