Badger Admin - Servicii profesionale administrare imobile Bucuresti

Citirea periodica a contoarelor

Citirea periodica a contoarelor de bransament si individuale

Citirea periodica a contoarelor de bransament si individuale care sunt amplasate în spatiul comun / în scara blocului, este o parte din atributiile unui adminstrator responsabil si preocupat de buna comunicare atât cu locatarii, cât si cu furnizorii de servicii. Pe forum-uri se întâlneste adesea întrebarea “este administratorul responsabil cu citirea contoarelor si apometrelor?”. Legea nu stipuleaza acest fapt ca fiind obligativitate, lasând la latitudinea presedintelui blocului si administratorului modul / de catre cine cum vor fi cititi indecsii. Citirea periodica a contoarelor de bransament si individuale este însa o parte importanta si trebuie sa fie tratata ca atare.
 

Lunar se citesc contoarele de apa, se înregistreaza indecsii de consum si se actualizeaza datele în platforma online de lucru. Astfel totul este la zi! În plus, la solicitarea comitetului executiv se verifica periodic integritatea contoarelor de apa individuale.

 

În cadrul aplicatiei online, gestiunea contoarelor este împartita în doua parti: citire contoare si instoric consum, în care fiecare utilizator – proprietar îsi poate vedea starea consumului pentru fiecare contor.

 

Un administrator bun, potrivit cu cerintele postului înseamna ca locatarii se vor bucura de comunitate si nu vor fi stresati de diferite probleme aparute în condominiul în care locuiesc.

Galerie foto
  • ...