Badger Admin - Servicii profesionale administrare imobile Bucuresti

Intocmirea listelor de plata

Întocmirea listelor de plata a cotelor de întretinere

Întocmirea listelor de plata a cotelor de întretinere este parte a atributiilor unui administrator. În fiecare luna, acestea sunt întocmite de administrator, apoi validate de cenzor si în final aprobate de presedintele imobilului. Totul este verificat si transparent calculat. Fiecare locatar este bine informat cu privire la cheltuielile imobilului.

 

Aceasta operatiune (Întocmirea listelor de plata a cotelor de întretinere) este printre cele mai importante în activitatea de adminstrare a condominiilor. În fiecare luna, cu ajutorul platformei online dedicata gestiunii administratiei se repartizeaza cheltuielile pe fiecare apartament al condominiului si cota partea ce revine din cheltuielile comune în cazul în care la locatia respectiva ativeaza si persoane juridice.

 

Listele se întocmesc totdeauna în 2 exemplare si sunt semnate de administrator, cenzor si presedintele asociatiei de proprietari (un exemplar fiiind afisat la fiecare locatie / scara, iar un al dioilea exemplar se pune la dosarul asociatiei de proprietari).

 

Galerie foto
  • ...