Amass Integral Solution - Vanzare si instalare sisteme economice de incalzire, Bucuresti

Covorase incalzitoare

Produsele Amass, singurele produse fabricate in Danemarca! Calitate superioara. Garantie 20 de ani!

Covorasele incalzitoare sunt proiectate si produse pentru suprafete renovate, acele suprafete unde exista deja sapa turnata si se schimba doar ultimul strat, pardoseala finita (gresie, parchet, marmura, granit etc).

Exista covorase pentru montaj in adeziv (AMSmat) si covorase pentru instalare directa sub parchet (AMSfoil).

Foarte important este ca in sapa deja existenta sa existe o izolatie termica pentru ca covorasele incalzitoare sa-si efectueze eficient functia si toata caldura sa fie directionata in sus.In cazul in care nu exista trebuie apelat la consultantul AMASS pentru gasirea unei solutii.

Din punct de vedere termic covorasele incalzitoare au acelasi rezultat termic ca si cablurile incalzitoare insa procesul tehnologic este mult mai complex fapt care face ca aceasta solutie sa aibe un pret de productie mai ridicat decat varianta cu cablu incalzitor.

AMASS detine datorita produselor fabricate in Danemarca si cabluri incalzitoare care se pot monta in adeziv datorita diametrului redus de numai 0,5 cm. Vezi sectiunea de cabluri incalzitoare...

Pentru bai in complexe hoteliere, AMASS poate pune la dispozitii si solutii la pachet impreuna cu folii de oglinzi dezaburire.

Galerie foto
  • ...