Amass Integral Solution - Vanzare si instalare sisteme economice de incalzire, Bucuresti

Incalzire in pardoseala incinte reci

Aparent o contradictie, actiunea de incalzire pardoseala la o camera de frig are foarte mult sens, intrucat cladirea in sine trebuie protejata impotriva temperaturilor extreme (Frost protection floors 300). Limitele incintei de frig trebuie conturate ferm, pentru a nu afecta partile din cladire care functioneaza in regim normal. Iata in continuare explicatia pe larg.

In camerele de frig nivelul de temperatura se afla aproape permanent la -20 si 30gr.C, si prin legile fizicii aceasta temperatura scazuta se va transmite imediat imprejurimilor chiar si in cazurile in care podeaua are izolatie. Se va constata inghetarea solului de sub fundatie. Continutul de apa din solul afectat se va dilata in timp, fapt care genereaza pagube serioase si efect imediat de eroziune.Ca si exemplu putem vorbi despre patinoare sau alte zone racite artificial.

In aceste cazuri, oamenii trebuie sa ia masuri, si noi avem pregatite solutii adecvate, ca sa prevenim orice paguba de felul celor enumerate. Solutia AMASS este compusa din cablul incalzitor AMScable controlat de gama de termostate AMStemp. Eficienta acestor componente este probata in toata Europa si multi ani de functionare ireprosabila stau marturie pentru calitatea deosebita a acestei solutii de protectie la inghet, cu incalzire pardoseala pentru incinte reci.

Bariera pe care o stabilesc cablurile AMScable este impenetrabila.

Alegerea produselor pentru incalzire pardoseala la incinte reci

Noi recomandam o solutie de baza cu cablul AMScable cu max 10W/m. Distanta dintre buclele cablui sa nu fie mai mare de 50cm. In unele cazuri, noi am instalat chiar doua sisteme in paralel, din motive de siguranta deplina.

In aceste cazuri se folosesc termostatele AMStemp 330.

Galerie foto
  • ...