Amass Integral Solution - Vanzare si instalare sisteme economice de incalzire, Bucuresti

Protejarea conductelor

PROTEJAREA CONDUCTELOR - SISTEM DE INCALZIRE CONDUCTE AMASS. PROTECTIE LA INGHET PENTRU CONDUCTE.

Sistemele AMASS pentru protejarea conductelor, ca sistem de incalzire conducte AMASS, si protectie la inghet pentru conduct, previn stricaciunile in urma inghetului si mentin lichidele in miscare fara legatura cu temperatura exterioara.

Puteti avea nevoie de:

  • protectie anti-inghet a conductelor.
  • mentinerea unei temperaturi stabilite in conducte.

Sistemele de protectie la inghet sunt instalate pentru prevenirea inghetului conductelor sanitare si de apa potabila sau de uz.

Sunt cazuri in care aceste conducte nu au fost proiectate si nu dispun de izolatie buna sau unele chiar nu au izolatie, si in aceste cazuri acestea sunt vulnerabile si pun in pericol intregul proces de alimentare de fiecare data cand temperaturile scad sub nivelul critic admis.

Lucruri neplacute se pot intampla si in cazul caselor mai vechi cu conducte instalate care traverseaza pereti sau care sunt transversale pe acoperis si in cazul conductelor care din anumite motive nu au fost ingropate la o adancime mai mare si suficienta pentru pastrarea fluiditatii lichidelor.

Sisteme de control al temperaturii vor functiona pentru a pastra temperatura lichidelor din interiorul conductelor si pentru a feri sistemul de pagube datorita temperaturilor scazute, inghetului.

In industrie exista aplicatii pentru a mentine o vascozitate marita a fluidelor, in ciuda temperaturilor scazute. In mod asemanator, aplicatiile private folosesc sistemul pentru a facilita incalzirea apei menajere.

Galerie foto
  • ...