Angisan - Centru Medical Bragadiru

Dermatologie

Dr. Al- Shukeir Mohamad
Medic specialist

Aspectul pielii tale vorbeste despre sanatatea ta!
Dermatologia reprezinta specialitatea ce se ocupa cu studiul, diagnosticarea si tratarea oricaror afectiuni aparute la nivelul pielii sau a mucoasei. Consideram ca o diagnosticarea bazata doar pe analiza nu este suficienta, ci aceasta trebuie completata de comunicarea si legatura creata intre medic si pacient. Profesionalismul si devotamentul reprezinta calitatile definitorii ale personalului medical Angisan. Conexiunea dintre medic si pacient este esentiala, iar in felul acesta, pacientul reuseste sa vada medicul ca un confident pe care se poate baza.
Stilul de viata, alimentatia si locul de munca – toate acestea se reflecta in timp pe pielea ta. De aceea, consultul dermatologic si relatia de incredere medic-pacient este importanta pentru a determina pacientul sa inteleaga necesitatea si respectarea cu strictete a tratamentului prescris.
Consulta medicul dermatolog inainte de a aplica un tratament pentru intretinerea pielii!
Desi pe piata sunt o multime de produse cosmetice care promit rezultate uimitoare, fara efecte secundare, trebuie sa iei in calcul ca fiecare organism este diferit. Nu te lasa pacalit de entuziasmul produselor minune si consulta-te intotdeauna cu medicul dermatolog inainte de a le testa sau folosi.
Soarele – vinovatul afectiunilor dermatologice
Evita expunerile indelungate sub razele soarelui! Deseori, acestea pot cauza probleme grave ale pielii. Programeaza un consult dermatologic in momentul in care vezi ca pielea ta capata un aspect vizibil diferit fata de cel normal. 
Adesea, bolile dermatologice nu doar ca iti pun in pericol sanatatea, dar isi pot amprenta si asupra aspectului tau fizic.
Cele mai des intalnite afectiuni ale pielii sunt:
Acneea
Dermatita atopica
Eczeme
Urticarie
Rozaceea
Alunitele
Cancerul de piele

Galerie foto
  • ...