Art Deco Zone, Bucuresti - Design interior all inclusive

Ce inseamna design interior all inclusive?

Inseamna ca o data ce ne-ati ales pe noi pentru a ne o ocupa de amenajarea interioara a casei tale nu trebuie sa iti mai faci griji pentru nimic, ci trebuie doar sa ne furnizezi cateva informatii despre tine esentiale pentru indeplinirea proiectului, cum ar fi: hobby-uri, culorile preferate, cu ce anume va ocupati, ce stil de amenajare preferati etc.

Printre serviciile de amenajari interioare oferite de noi se numara: proiect de amenajare cu imagini 2D si 3D, plan electrica, plan pentru culori; in a doua faza trecem la finisajele si constructiile de interior care sunt executate de echipa noastra conform proiectului de amenajare, in stransa legatura cu arhitectul care s-a ocupat de proiect inca de la inceput. Cand vorbim despre constructiile si finisajele de interior ne referim la tencuieli, zugraveli, parchet, rigips, gresie, faianta, tapet si tot ceea ce tine de partea de aplicare a proiectului 3D. Dupa incheierea etapei de executie urmeaza sa ne ocupam de mobilarea spatiului. Mobila este creata in atelierul nostru special pentru spatiul si personalitatea clientului. In ultima 

faza, la cererea clientului ne ocupam atat de partea de achizitionare a perdelelor, draperiilor, canapelelor si decoratiunilor, cat si de decorarea efectiva a spatiului. Toate aceste servicii sunt valabile pentru toate tipurile de spatii: rezidentiale, comerciale etc.

Iti facem proiect de amenajari interioare cu un design deosebit pentru casa ta, adaptat dupa stilul, preferintele si modul tau de viata. 

La final, vei constata ca amenajarea interioara reflecta in intregime personalitatea si preferintele tale si ale familiei tale. Designul de amenajari interioare pentru apartamente si case iti deschide un nou potential pentru reamenajarea unui living sobru si transformarea lui intr-un living modern, un dormitor incomod devine un dormitor spatios si organizat, o bucatarie veche se transforma intr-o bucatarie moderna si incapatoare.

De ce sa apelezi la noi? Pentru ca este mult mai simplu sa lucrezi cu o singura echipa care poate asigura toate aceste servicii decat sa apelezi la diverse firme si ai siguranta ca partea de executie si mobilierul vor fi conform proiectului de amenajari interioare.

 

Galerie foto
  • ...