Art Deco Zone, Bucuresti - Design interior all inclusive

Proiectare Design amenajari interioare

Proiectarea pentru un design de amenajari interioare decurge in etape bine definite pentru o continuitate organizata a lucrarii.

 

Chestionarul - il completam impreuna pentru a afla dorintele, gusturile, hobby-urile si nevoile fiecarui client in parte. 

 

Masurarea spatiului (releveul) - se face in amanunt pentru a avea planuri cotate adecvat pe baza carora se va desfasura toata lucrarea de design interior.

 

Variante in plan 2D - propunem variante optime de amenajari interioare ale spatiului, in plan. Alegem varianta perfecta impreuna pentru o transpunere in imagini tridimensionale.

 

Reprezentare 3D – arhitectii si designerii creaza imagini tridimensionale pentru fiecare camera in parte, astfel vei putea vedea toate detaliile de amenajare, mobilare si decorare - culori, texturi, finisaje etc.

 

Cote de executie - se fac planuri de cote separate pentru: electrica, scafe si alte elemente volumetrice, vopsea, tapet, mobilier, desfasurate de placeje ceramice etc. In conformitate cu acestea se pot incepe lucrarile de constructii si finisaje.

 

Achizitii de materiale - pe  baza cataloagelor si a mostrarelor noastre, facem selectia cea mai potrivita a materialelor. Obtinem oferte de pret pentru mobilier, corpuri de  iluminat, tapet, vopsea, perdele, placaje ceramice, usi, parchet etc.

Galerie foto
  • ...