Art Deco Zone, Bucuresti - Design interior all inclusive

Realizare Mobilier la comanda

Realizam mobilier adaptat dorintelor si nevoilor tale, care se incadreaza perfect in spatiul de care dispui.

 

Trebuie sa stii ca mobilierul nu este realizat in serie, fiecare comanda este unica, atat ca design, cat si ca materiale si culori.

 

Vei avea mobila identica cu cea din proiectul de amenajari interioare pe care ti l-am propus si vei sti inca de la inceput cum va arata casa ta la finalul lucrarii.

 

Alegem dintr-o gama larga de materiale, cele mai bune si potrivite solutii pentru tine. Daca esti deschis la provocari, putem incerca o noua abordare pentru fatadele mobilierului dar si pentru compartimentarea de interior a acestuia. Usa de dressing nu va mai fi o simpla placa de pal cu maner ci un obiect decorativ impunator cu un sistem de deschidere performant.

Multi dintre noi muncim si de acasa. Ce este de facut atunci cand e nevoie de un birou dar nu exista spatiu suficient pentru acesta sau dorim ca zona noastra de lucru sa se integreze armonios in designul camerei.  Noi te putem ajuta sa rezolvi aceste probleme cu cele mai interesante si moderne solutii.

Iar daca ai o garsoniera sau dormitorul tau este foarte mic, iti propunem un pat rabatabil sau ascuns in dulap. Ai foarte multe carti? nu este o problema, modelele ingenioase de biblioteci te vor ajuta sa faci economie de spatiu si sa pastrezi camerele aerisite

Galerie foto
  • ...