Bit Servicii, Integrator de sisteme de curenti tari si slabi - Pantelimon / Ilfov

Detectie Si Alarmare La Incendiu

Incendiul este una dintre cele mai devastatoare calamitati pentru o afacere. Fie ca este vorba de documente ce nu mai pot fi recuperate, echipamente care sunt deteriorate sau arse complet ori o structura a cladirii puternic slabita, un astfel de eveniment neplacut nu poate fi acoperit, total, de o asigurare. Pagubele, fie ele si doar materiale, sunt deseori greu de surmontat.

Bit Servicii va pune la dispozitie sisteme de detectie si alarmare la incendiu, cea mai buna investitie de prevenire pe care o puteti face pentru afacerea dumneavoastra.

Instructajul personalului sau prezenta stingatoarelor in punctele cheie sunt, de multe ori, doar 1% din ceea ce puteti face pentru a reduce drastic sau chiar a elimina riscul unui incendiu devastator.

Echipamentele specializate de detectie si alarmare la incendiu au capacitatea de a sesiza schimbarea parametrilor fizici, chimici sau optici dintr-o incapere sau dintr-o zona a unui spatiu mai mare, declansad alarme sau sisteme de stingere a incnediului.

Compania noastra va ofera urmatoarele servicii:

Analiza tipologiei afacerii dumneavoastra si evaluarea riscului pe zone de activitate. Implementarea unui sistem de detectie si alarmare la incendiu depinde, in mare masura, de tipul de activitate, materialele cu care se lucreaza si multe alte elemente.

Proiectarea sistemului de detectie a incendiului tinand cont de legislatia in vigoare si mai ales de riscurile depistate in faza de analiza.

Furnizarea, instalarea si calibrarea echipamentelor de detectie a incendiului. Lucram cu cei mai importanti vendori din domeniu putand pune la dispozitie o gama larga de echipamente si tehnologii de top pentru orice tip de activitate.

Mentenanta si verificarea periodica a echipamentelor de detectie Senzorii ce detecteaza parametrii fizici sau chimici sunt afectati, in timp, de diversi factori de mediu. Periodic, acestia trebuie verificati, schimbati sau recalibrati pentru o eficienta maxima.

Training pentru personalul dedicat supravegherii si utilizarii sistemelor de detectei si alarmare.

Bit Servicii furnizeaza o gama completa de sisteme de detectie si alarmare la incendiu:

Detectoare de fum optice, cu camera de ionizare sau prin aspiratie

Detecoare de flacara

Detectoare de temperatura

Detectoare de foc-gaz

Sistemele de detectie si alarmare a incendiilor sunt completate de sistemele automate de supresie a incendiului. In functie de tipul de activitate sunt recomandate variantele optime pentru minimizarea pagubelor produse:

- Sisteme de stingere pe baza de apa

- Sisteme de stingere pe baza de aerosoli

- Sisteme de stingere pe baza de gaze inerte

Pentru a minimiza sau chiar elimina riscul unui incendiu care sa afecteze puternic activitatea companiei dumneavoastra, luati in considerare implementarea unui sistem de detectie si averitizare precum si a sitemelor potrivite de suprimare a incendiului care sa actioneze imediat, pana la sosirea pompierilor.

Pentru parcari subterane sau alte spatii inchise supuse riscului de acumulari de monoxid de carbon, Bit Servicii ofera solutii de detectie si alarmare care sa previna riscul intoxicarilor ce pot fi letale. Pentru astfel de instalatii, compania noastra asigura

- Evaluarea riscului si propunerea unei solutii adecavte

- Proiectarea instalatiei de detectie si alarmare

- Instalarea echipamentelor de detectie si a sistemelor de alarmare

- Mentenanta sistemelor de detectare CO

Contactati-ne pentru detalii legate de serviciile noastre de proiectare si instalare a sistemelor de detectie si alarmare la incendiu sau CO.

 

Galerie foto
  • ...