Monea Mihaela - Cabinet individual de lichidare firma prin Insolventa, Bucuresti

Expertize Contabile

Expertize contabile si analize de patrimoniu.Expertiza contabila nu este egala cu auditul, controlul, revizia sau verificarea. Expertiza contabila are rolul de a lamuri asupra modului in care in acte si in evidenta contabila exista corectitudine. Numai personalul autorizat poate realiza o expertiza contabila. Poate fi solicitata cercetarea contabilitatii sau numai a unui segment al acesteia.

„Liderii petrec 5% din timpul lor pentru a se gândi la problema si 95% pentru a se gândi la o solutie.”-Tony Robbins!Noi suntem solutia!

Aveti nevoie de o expertiza contabila pentru ca aceasta cercetare va lamuri daca ceea ce documentele si evidentele contabile reflecta reala situatie de natura economico-financiara.Misiunea este aceea de a controla registrele, conturile si actele justificative financiar-contabile. In final vor fi furnizate solicitantilor, partile interesate, regularizarea echitabila, informatii ce pot schimba radical un proces sau o contestatie. Este o misiune exclusiv pentru contabilii experti.O expertiza contabila va fi mijloc legale, proba in justitie, pentru a demonstra un prejudiciu. La final vom inmana un raport complet, cu observatii si opinii pe baza documentelor analizate.

Expertiza contabila nu este egala cu un control financiarFata de cazurile unor controale financiare, la expertize vorbim despre o activitate ocazionala, care are loc numai atunci cand este dispusa de instanta. Raportul de expertiza poate confirma sau infirma, dupa caz, anumite constatari ale controlului in ceea ce priveste pagubele, abaterile, deficientele sau lipsurile. Fiecare caz este diferit. Consultati un specialist din echipa noastra pentru a sti mai multe despre complexitatea expertizei, durata acesteia, despre volumul de munca implicat, in raport cu obiectivele stabilite.

Galerie foto
  • ...
  • ...