Cargo Partner Expeditii - Transport international de marfuri, Bucuresti

Transport maritim

Prin serviciile noastre de transport maritim de marfuri va asiguram livrarea bunurilor dvs. pe orice continent din lume, în siguranta si la timp. Oferim o varietate de solutii FCL (container complet), LCL (container partial) si solutii speciale de transport, adaptate cerintelor proiectului dvs.

Multumita relatiilor de lunga durata cu transportatorii nostri, putem sa actionam în mod flexibil, sa oferim un spatiu securizat pe nave si sa ne folosim de volume mari pentru a negocia cele mai bune conditii pentru expedierile dvs. de marfuri pe ocean. Oferim transport cu temperatura controlata, precum si echipamente speciale pentru marfuri agabaritice, în vrac, transport de vehicule si multe altele. Pentru a minimiza riscurile de transbordare, expediem, de preferat, pe calea cea mai directa. Serviciile de vamuire si asigurare de transport sunt disponibile la cerere. Platforma de vizibilitate si colaborare SPOT asigura o comunicare eficienta si transparenta deplina pe tot parcursul transportarii.

Serviciul nostru ECONOMY este cea mai rentabila metoda pentru expedierea marfurilor dvs., oferind plecari de vase si durate de tranzit competitive. În plus, oferim serviciul PRIORITY pentru optiuni de stabilire a rutelor mai rapide prin transport feroviar, rutier si maritim combinat, cu spatiu dedicat si plecari saptamânale. Pentru expedierile extrem de urgente, utilizati solutiile noastre EMERGENCY adaptate, în cadrul carora folosim toate optiunile disponibile de stabilire a rutelor prin combinarea transportului aerian, feroviar, rutier si maritim pentru a obtine cele mai rapide termene de livrare.

Expertii nostri în materie de transport de marfuri pe ocean au o vasta experienta în expedierea tuturor tipurilor de bunuri industriale si de consum. Pe lânga centrele noastre de competenta foarte dezvoltate, pentru produsele alimentare si perisabile, echipele noastre pot oferi solutii specializate pentru pietele Automotive, Fashion, Healthcare, High Tech si altele din regiuni definite din întreaga lume.

Ca o alternativa pentru transportul maritim de marfuri, oferim servicii feroviare FCL si LCL între China si Europa pentru durate de tranzit cu pâna la doua saptamâni mai rapide decât transportul de marfuri pe ocean, la costuri cu aproximativ 60% mai mici decât cele aferente transportului aerian de marfuri.

Galerie foto
  • ...