Cargo Partner Expeditii - Transport international de marfuri, Bucuresti

Transport feroviar

Economisiti timp si reduceti costurile suplimentare cu ajutorul solutiilor noastre pentru transport feroviar marfuri pe rutele Trans-Siberiana si Noul Drum al Matasii. Serviciul nostru de transport feroviar este cu 50% mai rapid decât cel maritim si cu 60% mai ieftin decât cel aerian.

Aveti expedieri regulate între Asia si Europa? Atunci puteti beneficia de solutiile noastre de transport feroviar. Acest tip de transport reprezinta o alternativa mai rapida, mai ieftina si mai ecologica la transportul aerian si maritim. Echipele noastre specializate pot crea cea mai optima ruta de transport feroviar pentru orice tip de marfa, inclusiv preluarea si livrarea acesteia din / în orice locatie din China si Europa.

Fiind unul dintre principalii furnizori de transport din Europa Centrala si de Est, oferim cele mai directe servicii de consolidare între Asia si Europa. Prin serviciile noastre proprii de transport rutier direct, puteti fi siguri ca bunurile dvs. sunt în cele mai bune mâini pâna la destinatie. În plus, beneficiati de asistenta noastra pentru distributie „ door-to-door” si vamuire la nivel global. Alegerea va apartine: în functie de cât de repede aveti nevoie sa fie livrate bunurile dvs., puteti opta pentru serviciul ECONOMY, PRIORITY sau EMERGENCY. În Europa, ne folosim de centrul nostru din Varsovia, alaturi de reteaua noastra extinsa de transport rutier din Europa de Vest, Centrala si de Est. În China, colegii nostri din Shanghai si Shenzhen au grija de transporturile dvs. Însa indiferent de locul în care doriti sa trimiteti bunurile dvs., persoana dvs. de contact locala cargo-partner actioneaza ca un singur punct de legatura pentru a usura cât mai mult posibil comunicarea si gestionarea transporturilor dvs.

Galerie foto
  • ...