Cargo Partner Expeditii - Transport international de marfuri, Bucuresti

Transport rutier

Oferim plecari regulate si cu durate scurte de tranzit în Europa de Vest, Centrala si de Est. Reteaua noastra extinsa si gama selectata de transportatori de calitate asigura livrarea sigura si la timp a bunurilor dvs.

Portofoliul nostru de servicii rutiere variaza de la încarcare totala (FTL) la încarcare partiala (LTL), grupaje si solutii expres. Oferim servicii specializate de transport pentru o varietate de bunuri, cum ar fi încarcaturile supradimensionate si agabaritice, produsele alimentare sensibile la temperatura si produsele farmaceutice, precum si încarcaturi vulnerabile si de valoare.

Cele mai înalte standarde de siguranta, igiena si punctualitate sunt garantate multumita procesului nostru riguros de asigurare a calitatii prin intermediul platformei cargo-partner „Road Carrier”. Baza noastra de transportatori selectati cu grija si centrele situate în locatii ideale ne permit sa oferim acoperire si flexibilitate maxima. Pe lânga serviciile noastre ECONOMY eficiente din punct de vedere al costurilor, oferim solutii PRIORITY personalizate, adaptate cu exactitate nevoilor dvs. în ceea ce priveste costul si viteza, precum si servicii 24/7 EMERGENCY pentru asistenta imediata si cele mai rapide durate de transport. Comunicarea simpla si gestionarea documentelor sunt asigurate prin Platforma de vizibilitate si colaborare SPOT.

Galerie foto
  • ...