xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Servere dedicate cu administrare gratuita

Servere dedicate Brand Name. Routere Cisco

xServers va ofera servicii complete de gazduire web, cu administrare gratuita, pe cele mai performante si stabile echipamente din punct de vedere tehnologic, switch-uri si routere exclusiv CISCO, serverele dedicate brand name IBM sau SuperMicro. Serverele dedicate sunt echipate cu storage SSD din seria Enterprise. Astfel veti obtine viteze de pana la 500mbps si o latenta de acces la date de doar 0,015 ms.

Expertiza si experienta:

 - Este necesar pentru aplicatia mea un server dedicat sau un server virtual ? - Are nevoie aplicatia mea de 24 nuclee x 2GHz sau doar de 4 la 3GHz? - Hard-uri SATA sau SSD-uri?Raspunsul corect este exact diferenta dintre succesul afacerii tale si faliment. De peste 10 ani oferim servere dedicate pentru un numar mare de clienti cu aplicatii simple sau cu un grad mare de complexitate. Va invitam sa profitati de experienta noastra si sa ne contactati pentru a va consilia gratuit in vederea unei alegeri optime.

Suport tehnic NON STOP

Cu administratori de sistem foarte bine pregatiti, oferim gratuit tuturor clientilor un pachet standard de mentenanta ce garanteaza un timp de interventie de maxim o ora. Punem la dispozitie si doua pachete superioare de mentenanta cu timp maxim de interventie de 30 de minute si respectiv, de 15 minute. Pentru mai multe detalii click aici

Protectie anti-flood, firewall hardware

Toate serviciile sunt protejate de un sistem profesional global de protectie anti-flood ce va apara contra atacurilor DDos/Dos, iar in cadrul pachetului Firewall Advanced asiguram protectii avansate de tip IPS prin intermediul unei infrastructuri performante hardware - HP TippingPoint. Mai multe detalii despre firewall aici.

Trafic necontorizat

xServers dispune de un Data Center propriu in Bucuresti, unde sunt realizate multiple interconectari redundante cu cei mai importanti furnizori de Internet din Romania, dar si interconectari directe internationale. Nu vom contoriza traficul efectuat si iti garantam latimea de banda in Internet. Info datacenter

Backup Profesional R1Soft

Recomandam sa alegeti din formularul de comanda si un pachet de Backup Profesional R1Soft, prin intermediul careia se asigura mijloacele tehnice necesare in vederea efectuarii zilnice a unei backup incrementat pe un storage extern. Retinem ultimele 15 versiuni a tuturor fisierelor de pe serverul dedicat achizitionat. Prin intermediul unei interfete de managment web, cu posibilitate de integrare direct in cPanel, puteti alege versiunea ce doriti sa o restaurati, a oricari fisier.

 

Servere Dedicate

  • Servere dedicate profesionale 
  • Servere dedicate Intel Xeon 
  • Servere dedicate Romania 
  • Servere dedicate cu SSD 
  • Trafic necontorizat 
  • Hosting servere dedicate 
  • Administrare Gratuita
  • Backup Gratuit
  • IP-uri Dedicate
  • Uptime Garantat de 99,9%
Galerie foto
  • ...