xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Email Profesional

Email Profesional

Business class e-mail

Nevoile moderne de comunicare presupun mai mult decat a trimite si a primi e-mailuri. Microsoft Exchange Server iti permite sa ai contactele utile centralizate si accesibile de oriunde si oricand. Poti crea un calendar pentru intreaga echipa, astfel incat fiecare angajat sa se coordoneze cat mai eficient cu ceilalti. PushEmail/ ActiveSync/ MobileSync iti permit sa ai acces permanent si instantaneu la mesajele tale.

O sursa sigura de informatii

Serviciile noastre vor fi online 99.9% din an. Accesul se face numai prin protocoale securizate de certificate SSL. Toate mailbox-urile sunt protejate de un antivirus de clasa si de un antispam inteligent care invata in functie de mesajele pe care le analizeaza. Mesajele tale sunt semnate cu cele mai noi tehnologii pentru a impiedica furtul de identitate.

Centralizare si coordonare

Datele de contact utile echipei sunt centralizate si disponibile securizat oricand si de oriunde. Poti crea un calendar pentru întreaga echipa astfel incat fiecare angajat sa se coordoneze cat mai eficient cu ceilalti. Aplicatia poate include si distributia sarcinilor în echipa, pentru ca tu sa poti vedea oricand cine se ocupa de fiecare proiect în parte. Astfel economisesti timp, intreaga echipa va fi la curent cu termenele limita si evolutia proiectelor, se elimina confuziile si creste atat nivelul de organizare a muncii cat si productivitatea echipei.

Acces de oriunde, oricand

Atat echipa de la birou, cat si cei de pe teren au acces la email intr-o interfata usor de folosit fara a fi limitati de vreun device, de Windows sau de Mac. Oriunde ai Internet, vei avea acces instantaneu la mesajele tale. Te vei putea conecta la casuta postala si prin orice smartphone.

Galerie foto
  • ...