xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Virtual Private Network(VPN)

Acest serviciu a fost initial conceput pentru clientii ce doresc sa realizeze managementul serviciilor si/sau echipamentelor printr-o transmisie securizata, diferita de canalul public de Internet al obiectelor gestionate. Ulterior a aparut necesitatea folosirii unui serviciu de tip VPN si de catre persoane ce doresc sa-si foloseasca propriul computer cu o identitate protejata in Internet si cu un IP dedicat alocat de catre noi. Astfel, clientul are posibilitatea sa achizitioneze oricare dintre cele doua tipuri de servicii VPN. 

VPN Management Echipamente

Prin intermediul acestui serviciu se realizeaza o configurare de tip VPN intre locatia clientului si o a doua interfata de retea ce se va activa pe serverul virtual, serverul dedicat sau pe serverul colocat de client in datacenter-ul xServers.

VPN Access Internet

Acest serviciu este conceput pentru clientii care doresc acces criptat in Internet, protejat din punct de vedere al identitatii, cu IP propriu dedicat si latime de banda garantata de 100Mbps.

Acces securizat

Tunelul peste care se realizeaza reteaua virtuala este criptat cu cele mai stabile si sigure tehnologii bazate pe criptare cu algoritmi de tip cheie publica - cheie privata. Certificatele SSL sunt generate de xServers, neexistand posibilitatea interceptarii unei terte parti. Criptarea de baza este de minim 256 biti.

LAN to LAN

De asemenea, prin prima metoda de configurare descrisa mai sus, clientii pot sa realizeze o retea LAN to LAN, o legatura securizata intre reteaua interna a clientului (ex: reteaua de calculatoare din sediul companiei acestuia) si serverele pe care le are contractate de la xServers, acestea din urma devenind parte integranta a retelei sale interne.

Galerie foto
  • ...