Cleanas - firma de curatenie Bucuresti

Servicii curatenie birouri - spatii comerciale

Pentru majoritatea companiilor, spatiul dedicat birourilor inseamna mai mult decat un spatiu de lucru, ci reprezinta o reflexie directa a activitatii si succesului. Acesta este si motivul pentru care sute de corporatii aleg, an de an, sa investeasca mari sume de bani pentru a redecora si pentru a mentine aspectul impecabil al zonelor de lucru. Prin urmare, exista mai multe motive care dovedesc cat de  important este sa optezi pentru o firma de servicii curatenie birouri, precum Cleanas! Sa vedem care sunt acestea si ce influenta are aspectul spatiului de lucru asupra angajatilor:
Productivitate mai buna – Exista o sansa foarte mica ca angajatii sa fie distrasi de la activitati intr-un mediu curat si bine organizat. Fa apel la Cleanas – servicii curatenie birouri – si asigura-te ca energia angajatilor tai este directionata catre indeplinirea sarcinilor de lucru.
O imagine mai buna a companiei – Obisnuiesti sa te intalnesti cu clientii la sediul firmei? Atunci stii cat de importanta este curatenia pentru imaginea unei companii. Alege o firma de servicii de curatenie birouri si spatii comerciale si nu vei fi dezamagit!
Reducerea riscului de contaminare biologica – Dezordinea atrage dupa sine si probleme mai mari, precum cresterea riscului de transmitere a agentilor patogeni de la un angajat la altul. Multe bacterii pot rezista pe suprafete pana la 24 de ore, motiv pentru care este deosebit de important sa asiguri curatenia impecabila in spatiile de lucru!
Asadar, ai toate motivele sa mentii curatenia in spatiile de lucru ale companiei. Iata si cateva sfaturi pentru a face acest lucru cu usurinta:

Fa apel la o firma de servicii curatenie birouri – Angajatii nu dispun de timpul necesar, dar nici de echipamentele sau cunostintele adecvate curatarii mochetelor birourilor sau a canapelelor din zonele de meeting. Pentru a te bucura de o organizare impecabila, fa apel la o firma de servicii curatenie birouri, care poate veni o data sau de doua ori pe saptamana pentru a curata in profunzime toate spatiile de lucru.

Stabileste un program alaturi de angajati – Chiar daca faci apel la o firma de servicii curatenie birouri, o parte din aceasta “operatiune” va trebui sa revina si angajatilor. Mai ales in mediile care presupun lucrul cu multe hartii, acestia trebuie sa gaseasca o metoda buna de organizare a propriului birou, detaliu care inlesneste si operatiunea completa de curatenie.

Cauta servicii integrale de curatenie – Nu vei dori sa faci apel la o firma de servicii curatenie birouri pentru mocheta si la o alta pentru curatarea canapelelor. Alege Cleanas si bucura-te de solutii integrate de curatenie birouri si spatii comerciale, precum magazine, mall-uri si multe asemenea!

SCOPUL SERVICIILOR DE CURATENIE BIROURI
Chiar daca majoritatea persoanelor nu se “dau in vant” dupa operatiunile de curatenie, aceasta detine un rol major in orice companie sau spatiu comercial. Mentinerea unui spatiu curat si bine organizat contribuie la cresterea productivitatii, la buna imagine la companiei si la sanatatea angajatilor. Opteaza pentru o firma profesionista de servicii curatenie birouri si spatii comerciale si beneficiaza de toate aceste avantaje!

Galerie foto
  • ...