Coral GSM - Reparatii telefoane Bucuresti

Reparatii telefoane

Dispunem de echipamente foarte performante si suntem la curent tot timpul cu noutatile, motiv pentru care in service-ul nostru puteti gasi sprijin in efectuarea reparatiilor hardware si softfware la 99% din modelele de pe piata de telefoane mobile.
Reparatiile hardware sunt facute cu profesionalism. Suntem atenti la detalii iar interventiile fizice asupra telefoanelor se fac respectand toate normele si procedurile din domeniu.Punctul de lucru este dotat cu microscoape profesionale, statii de lucru dedicate, calculatoare si tehnica de ultima generatie.In functie de natura problemei reparatia poate dura 24 ore de la receptie, iar in perioada in care telefonul este lasat la reparat, clientii pot solicita un telefon în schimb.
Partea hardware a unui terminal mobil o constituie totalitatea componentelor electronice ce intra în constructia acestuia.
Datorita dotarilor si personalului calificat, in service-urile noastre se pot efectua reparatii asupra oricarui telefon mobil cum ar fi:
Inlocuire touchscreen, display, difuzoare, sonerii, carcase etc.
Schimbare circuite integrate de tip driver pentru tastatura, display etc.
Schimbarea circuitelor de încarcare si alimentare, baterie, acumulator;
Schimbare microprocesoare in tehnologie BGA si uBGA, chiar si cele acoperite cu rasini;
Schimbarea amplificatoarelor de emisie si a amplificatoarelor de zgomot redus;
Refacerea traseelor intrerupte precum si alte reparatii asupra componentelor hardware ale terminalelor mobile;
Inlocuim sticla Iphone – orice model (inclusiv Iphone 6, 6 plus);
Inlocuire sticla Samsung atat la telefoane, cat si la tablete, acolo unde este cazul;
Inlocuire sticla Nokia sau dupa caz inlocuire touch complet.
In procesul de Inlocuire se folosesc materiale si unelte profesionale care tin foarte ridicat nivelul calitatii. Atat sticlele, cat si gelul sau dupa caz adezivii de lipire sunt originale.
In vederea inlocuirii pieselor defecte folosim produse originale sau cu acordul clientului piese ce provin de la alti producatori.
Avem experienta pentru aproape orice model si brand GSM, Apple - iPhone 6, 6 plus, 5, 5S, 4S, 4, 3G, 3GS, Nokia, Blackberry, Samsung, HTC, LG, Sony-Ericsson, Alcatel, Motorola, Huawei, ZTE, etc.

Galerie foto
  • ...